‘Blind Getrouwd’: Isabelle blikt terug op haar keuze tijdens het beslissingsmoment

In de meest recente aflevering van Blind Getrouwd zagen we alvast één huwelijk stranden. Mathieu en Isabelle zeiden namelijk allebei “nee” en besloten dus als vrienden verder te gaan. Nochtans twijfelde Isabelle zelf lang, maar enkele zaken in de laatste dagen samen overtuigden haar toch van haar keuze.

Isabelle en Mathieu leken op huwelijksreis een goede match, maar groeiden nadien steeds meer uit elkaar. Mathieu begon meer te focussen op de verschillen tussen elkaar. Daardoor groeide de fysieke afstand tussen hem en Isabelle verder, waarna die laatste ook steeds minder contact begon te zoeken.

Het was dan ook al even duidelijk dat hij “nee” zou zeggen, ook omdat hij duidelijk gevoelens wou hebben voor er een “ja” kon volgen. Isabelle hield er echter langer de spanning in en liet weten oprecht getwijfeld te hebben aan haar keuze.

Vragen

Hoewel Isabelle aangeeft geen zuur gevoel te hebben, zit ze wel nog steeds met enkele vragen. “Wat had Matthieu nodig om die gevoelens voor mij te laten groeien? En waarom had hij z’n lat zo hoog gelegd? Van bij het begin peperden ze ons in dat we bij het beslissing­smoment nog geen grote gevoelens moesten verwachten. Waarom heeft hij dan toch z’n gedacht zo willen doordrijven?”, blikt ze terug in De Allemaal, via HLN.

“Ik zou zelf niet beschaamd geweest zijn om ‘ja’ te zeggen. Maar uiteindelijk heeft zijn duidelijke ‘nee’ me ook beïnvloed natuurlijk. En euhm, er speelde ook wel nog wat meer, maar dat houden we tussen ons”, klinkt het mysterieus. Ondanks alles kunnen de twee het nog steeds goed met elkaar vinden als vrienden. “We zien elkaar nog geregeld.”

Blind Getrouwd is elke maandag om 20.35 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...