Bobby verlaat ‘Queer Eye’ en wordt in seizoen 9 vervangen door andere interieurdesigner

Goed en slecht nieuws voor de fans van Queer Eye. Er komt een negende seizoen van de reeks, maar daarbij zal de kijker afscheid moeten nemen van één lid van de Fab Five. Interieurdesigner Bobby Berk zal namelijk niet meer te zien zijn in de reeks. Hij wordt vervangen door nieuwkomer Jeremiah Brent.

Sinds eind vorige maand is het achtste seizoen van Queer Eye te zien op Netflix. Daarin gingen de Fab Five, bestaande uit Bobby, Jonathan, Tan, Karamo en Antoni, opnieuw aan de slag met verschillende Heroes. Voor het tweede seizoen op rij gebeurde dat in de stad New Orleans.

Volgend seizoen zal de groep verhuizen naar Las Vegas, maar daarbij wordt één van de mannen vervangen door een nieuwkomer.

Queer Eye

In 2018 was Queer Eye een van de weinige realityshows op Netflix. Ondertussen zijn daar al heel wat nieuwe reeksen bijgekomen, maar toch blijft ook Queer Eye een van de favorieten van het publiek. In de reeks gaan vijf make-overexperten elke aflevering aan de slag met een nieuwe deelnemer.

Tan staat in voor de fashion make-overs, Jonathan helpt de gasten met hun kapsel en gezichtsverzorging, Bobby neemt hun huis en interieur onder handen, Antoni helpt in de keuken en Karamo geeft de kandidaten een persoonlijke boost. De reeks was ondertussen een vaste waarde en ook de groep was immens populair, toch staat daar nu iets groots te veranderen.

Jeremiah Brent

Na het achtste seizoen liet Bobby Berk namelijk weten dat hij niet meer te zien zal zijn in het nieuwe seizoen. Dat seizoen begint deze lente met filmen en zal waarschijnlijk eind 2024 of begin 2025 te zien zijn. Maar in plaats van Bobby zal daar Jeremiah instaan voor het interieur.

Jeremiah Brent is een designer uit New York en heeft zijn eigen bedrijf in zowel New York als Los Angeles. Ook zijn man Nate is een interieurdesigner en samen waren ze al te zien in onder andere The Nate & Jeremiah Home Project. Daarnaast zat Brent ook in de realityreeks Say I Do op Netflix.

Meer
Lees meer...