Netflix lost trailer van nieuwe seizoen ‘Queer Eye’

Begin deze maand kondigde de streamingsdienst Netflix al aan dat het populaire lifestyleprogramma Queer Eye een zevende seizoen zou krijgen. We wisten al dat het vanaf 12 mei te zien zou zijn, maar nu is ook de officiële trailer gelost. De Fab Five trekt nu richting New Orleans en het belooft een emotioneel seizoen te worden met de “grootste make-over tot nu toe”.

Nog even wachten en dan kunnen we de vijf make-overexeperts, alias Fab Five, opnieuw aan het werk zien. In de vorige specials trokken ze al naar Japan en Australië, maar in dit nieuwe seizoen keren ze terug richting huis. In de gloednieuwe trailer zien we hoe de vijf opnieuw verschillende mensen en hun woning in New Orleans een make-over geven. Ze bezoeken studenten, queer-koppels en mensen met een beperking, niemand wordt bij de Fab Five buitengesloten.

Grootste make-over ooit

In de trailer zien we hoe chef-kok Antoni mopt over avocado’s, Karamo uitlegt aan fratboys hoe ze moeten omgaan met hun emoties terwijl Tan zijn stylingsadvies bovenhaalt. Het belooft ook een emotioneel seizoen te worden als we de vele tranen en bekentenissen mogen geloven. “Ben je beschaamd dat je homoseksueel bent?”, vraagt Tan aan een deelnemer. “Het is al heel lastig geweest”, biecht de persoon vervolgens op.

Volgens haarstylist en schoonheidsspecialist Jonathan, zal dit seizoen de grootste make-over ooit bevatten. Dat vertelt die exclusief aan het People-magazine. “Er heeft mij nog nooit eerder iemand zo hard laten wenen in deze show”, horen we hen zeggen in de trailer.

Queer Eye

Queer Eye was in 2018 nog een van de weinige realityprogramma’s op Netflix. Ondertussen zijn er al veel concurrenten, maar de serie blijft een enorm succes. De series sterkte is dat elk lid van de Fab Five op een ander vlak uitblinkt. Tan staat in voor de fashion make-overs, Jonathan helpt de gasten met hun kapsel en gezichtsverzorging, Bobby neemt hun huis en interieur onder handen, Antoni helpt in de keuken en Karamo geeft de kandidaten een persoonlijke boost.

Bekijk hier de trailer van het nieuwe seizoen dat vanaf 12 mei te zien is op Netflix:

Dit zijn momenteel de 50 beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...