‘Next in Fashion’ seizoen 2 staat nu op Netflix

Vanaf vandaag kan je kijken naar het tweede seizoen van Next in Fashion op Netflix. Het is ondertussen al drie jaar geleden dat het eerste seizoen van de reeks verscheen. Het eerste seizoen van de realityreeks werd gepresenteerd door modeontwerper en stylist Tan France en topmodel Alexa Chung. Die laatste wordt vervangen door Gigi Hadid.

In juni 2020, ongeveer een half jaar nadat het eerste seizoen van Next in Fashion verscheen, werd de reeks gecanceld door Netflix. Maar nu wordt het modeprogramma dus toch opgepikt voor een tweede seizoen. Daarbij keert Tan France terug, maar wordt hij bijgestaan door nieuwe cohost Gigi Hadid.

Next in Fashion

In Next in Fashion nemen modeontwerpers, afkomstig uit verschillende uithoeken van de wereld, het tegen elkaar op in verschillende opdrachten. Daarbij moeten ze bewijzen dat zij alles in huis hebben om de volgende grote ontwerper te worden. De winnaar van het eerste seizoen ging naar huis met een geldprijs van 250.000 dollar (zo’n 235.300 euro) en mocht een collectie uitbrengen met Net-a-Porter. De prijzenpot ligt nu een tikkeltje lager met 200.000 dollar (188.240 euro) en de collectie zal verschijnen op renttherunway.com.

Tan France van Queer Eye zal opnieuw te zien zijn als presentator, maar wordt nu bijgestaan door een nieuwe cohost. Topmodel Alexa Chung wordt voor het tweede seizoen namelijk vervangen door een ander topmodel. Het gaat hierbij om niemand minder dan Gigi Hadid. In de officiële trailer voor het tweede seizoen kregen we al enkele opdrachten te zien. Zo zal er een opdracht zijn waarbij de deelnemers planten moeten gebruiken als materiaal voor hun kledingstukken. In een andere opdracht moet er zwemkleding gemaakt worden. We kregen in de trailer ook al enkele van de gastjuryleden te zien. Daarbij gaat het onder andere over de creative director van Balmain Olivier Rousteing, Hailey Bieber, Emma Chamberlain, Ashley Park, Donatella Versace en Gigi’s jongere zus Bella Hadid.

Het tweede seizoen van Next in Fashion bestaat uit tien afleveringen die allemaal vanaf vandaag te bekijken zijn op Netflix.

Bekijk hier de officiële trailer voor het tweede seizoen van Next in Fashion:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...