‘Next in Fashion’ seizoen 2 krijgt officiële trailer

Drie jaar geleden verscheen het eerste seizoen van Next in Fashion op Netflix. Het ging om Netflix’ eigen versie van het populaire Project Runway, waarin verschillende modeontwerpers het tegen elkaar opnemen. Het eerste seizoen werd gepresenteerd door modeontwerper en stylist Tan France en topmodel Alexa Chung. Die laatste wordt vervangen door Gigi Hadid. Netflix heeft nu de officiële trailer voor het tweede seizoen gelost. 

Op vrijdag 3 maart 2023 verschijnt het tweede seizoen van Next in Fashion op Netflix. In juni 2020, ongeveer een half jaar nadat het eerste seizoen verscheen, werd de reeks gecanceld door Netflix. Maar nu wordt het modeprogramma dus toch opgepikt voor een tweede seizoen. Daarbij keert Tan France terug, maar wordt hij bijgestaan door nieuwe cohost Gigi Hadid.

Next in Fashion

In Next in Fashion nemen modeontwerpers, afkomstig uit verschillende uithoeken van de wereld, het tegen elkaar op in verschillende opdrachten. Daarbij moeten ze bewijzen dat zij alles in huis hebben om de volgende grote ontwerper te worden. De winnaar van het eerste seizoen ging naar huis met een geldprijs van 250.000 dollar (zo’n 233.000 euro) en mocht een collectie uitbrengen met Net-a-Porter. De prijzenpot ligt nu een tikkeltje lager met 200.000 dollar (186.000 euro) en de collectie zal verschijnen op renttherunway.com.

Tan France van Queer Eye zal opnieuw te zien zijn als presentator, maar wordt nu bijgestaan door een nieuwe cohost. Topmodel Alexa Chung wordt voor het tweede seizoen namelijk vervangen door een ander topmodel. Het gaat hierbij om niemand minder dan Gigi Hadid. In de trailer krijgen we al enkele opdrachten te zien. Zo zal er een opdracht zijn waarbij de deelnemers planten moeten gebruiken als materiaal voor hun kledingstukken. In een andere opdracht moet er zwemkleding gemaakt worden. We krijgen in de trailer ook al enkele van de gastjuryleden te zien. Daarbij zijn onder andere de creative director van Balmain Olivier Rousteing, Hailey Bieber, Emma Chamberlain, Ashley Park, Donatella Versace en Gigi’s jongere zus Bella Hadid. Het tweede seizoen van Next in Fashion zal vanaf vrijdag 3 maart 2023 te vinden zijn op Netflix.

Bekijk hier de officiële trailer voor het tweede seizoen van Next in Fashion:

Meer
Lees meer...