Hailey Bieber over Justin: “Het komt goed met hem”

Popster Justin Bieber (28) postte vorige week een verontrustende video op sociale media waarop zijn gezicht gedeeltelijk verlamd is. Daarin legt de zanger uit dat hij kampt met het syndroom van Ramsay-Hunt. Zijn vrouw Hailey was te gast in de talkshows Live With Kelly & Ryan en Good Morning America. Daar gaf ze een update over de situatie van Justin.

In de Instagramvideo legt Justin zijn fans uit dat hij lijdt aan het Ramsay-Hunt syndroom. Het is een zeldzame aandoening dat gezichtsverlamming kan veroorzaken. Hierdoor moest de zanger enkele concerten cancellen en mogelijks zelfs zijn tournee uitstellen. Zijn vrouw Hailey Bieber gaf ondertussen een hoopvolle update over haar man: “Het is een rare situatie, maar het komt goed met hem”.

Hechter dan ooit

In de talkshows vertelt Hailey dat het iedere dag een stukje beter gaat met Justin. Ondanks de verontrustende symptomen lijkt de zanger snel te herstellen. Justin moet elke dag oefeningen voor zijn gezichtsspieren doen en genoeg rust nemen. “Dit is gewoon echt een rare, enge situatie die uit het niets komt”, vertelt Hailey. “Maar de steun van fans, vrienden en familie is geweldig”.

Hailey blijft dus ondanks de ziekte van haar man optimistisch. Volgens haar zitten er ook positieve kanten aan om samen als koppel zo’n tegenslagen te doorstaan. “Het brengt je dichter bij elkaar. We zijn nu hechter dan ooit”, vertelt Hailey in de talkshows. Volgens haar maakt deze periode hun relatie dus enkel maar sterker.

Miniberoerte

Op vlak van gezondheid zit het het koppel al even niet mee. Zo kampte Hailey in maart zelf ook met ernstige gezondheidsproblemen. Ze kreeg een miniberoerte en moest een hartoperatie ondergaan. Toen verklaarde Hailey dat ze een grote steun had aan haar man Justin. “Hij zorgde heel goed voor me en sliep bij me in het ziekenhuis. Hij was er echt voor me”, vertelde ze trots.

Meer
Lees meer...