‘Queer Eye’ krijgt zevende seizoen en is vanaf volgende maand te zien

Het stopt niet voor de Fab Five van Queer EyeNetflix heeft namelijk net bekendgemaakt dat het zevende seizoen van het programma volgende maand verschijnt. Daarin zullen Tan, Jonathan, Bobby, Antoni en Karamo opnieuw mensen helpen met een ultieme make-over. Dit seizoen zal zich afspelen in New Orleans.

In 2018 was Queer Eye een van de weinige realityshows op Netflix. Ondertussen zijn daar al heel wat nieuwe reeksen bijgekomen, maar toch blijft ook Queer Eye een van de favorieten van het publiek. Ondertussen is het programma dus al aan zijn zevende seizoen toe en dat gaat op 12 mei van start.

Queer Eye

Die Fab Five bestaat uit vijf make-overexperten. Het sterke aan de serie is dat ze elk op een ander vlak uitblinken. Tan staat in voor de fashion make-overs, Jonathan helpt de gasten met hun kapsel en gezichtsverzorging, Bobby neemt hun huis en interieur onder handen, Antoni helpt in de keuken en Karamo geeft de kandidaten een persoonlijke boost.

Die combinatie maakt de serie tot meer dan een simpele make-overshow, en dat zorgde natuurlijk ook wereldwijd voor die gigantische populariteit. Zo trokken de vijf in specials zelfs al naar Australië en Japan.

Maar voor het nieuwe seizoen zijn ze opnieuw in de Verenigde Staten te vinden. In zeven nieuwe afleveringen helpen ze evenveel personen die op zoek zijn naar een verandering in hun leven. Door de Fab Five zullen ze geholpen worden in hun zoektocht naar een eigen kledingstijl, een echte thuis, een gezonde huid, een gebalanceerd eetpatroon en een gezonde geest.

Queer Eye seizoen 7 is vanaf 12 mei te zien op Netflix.

Meer
Lees meer...