‘Boer zkt Vrouw’: Na vertrek bij Thomas heeft Chloë al nieuwe liefde gevonden

Het nieuwe seizoen van Boer zkt Vrouw is grootser dan ooit en dat is ook te zien aan het aantal keuzes die gemaakt moeten worden. Terwijl sommigen nog volop aan het daten zijn, is het bij anderen al bijna tijd voor de laatste keuze. Deze week moest ook boer Thomas een keuze maken en daarbij verliet Chloë het programma.

Nadat Robbe zijn finale keuze maakte en ook Sanne een man naar huis stuurde, was het deze week aan twee andere boeren om nieuwe keuzes te maken. Daarbij zorgden de vrouwen bij boer Thomas alvast voor een opvallende wending. Chloë en Silke besloten allebei om te vertrekken. Daardoor blijven nu enkel Fien en Amber nog over. Chloë blijft alvast niet bij de pakken zitten, want ze heeft ondertussen al een vriend gevonden.

Thomas

Afgelopen zondag moest boer Thomas een belangrijke keuze maken. Daarvoor riep hij de hulp van Dina in. Hij vertelde haar dat Chloë volgens hem liever huiswaarts zou keren. Zij wilde dat Thomas ook haar buurt en leven in Nederland zou leren kennen, maar daar was Thomas duidelijk over. Met zijn job op de boerderij zou dat bijna niet mogelijk zijn.

Nadat ook Silke besloot om de boerderij te verlaten, blijven enkel Amber en Fien nog over. Al is Amber er al van overtuigd dat Thomas zijn keuze gemaakt heeft. Volgens haar zal hij voor Fien kiezen.

Nieuwe liefde

Bij Chloë leek de keuze om het programma te verlaten uiteindelijk een goede zet. Ondertussen heeft de 26-jarige Nederlandse een nieuwe liefde gevonden. “Ik ben verliefd. Maar wie hij is, hou ik voor mezelf. We vinden elkaar heel leuk, maar het is nog pril”, vertelt ze aan HLN. De twee zouden elkaar na de opnames via een vriendin hebben leren kennen.

Meer
Lees meer...