‘Boer zkt Vrouw’: Onverwachte wending bij boer Thomas

Het zal enorm spannend worden in Boer zkt Vrouw deze week. Nadat Robbe zijn finale keuze maakte en ook Sanne een man naar huis stuurde, is het deze week aan de andere boeren om nieuwe keuzes te maken. Daarbij zorgen de vrouwen bij boer Thomas alvast voor een opvallende wending.

Voor sommige boeren is de belangrijkste keuze van het seizoen nabij. Zo staan Thomas en Martijn komende zondag voor die van hun. Daarbij zullen ze allebei van drie of vier kandidaten naar twee gaan. Al zal die keuze bij Thomas een beetje anders verlopen.

Thomas

Dina Tersago beloofde bij aanvang van dit Boer zkt Vrouw-seizoen enkele onverwachte wendingen, en in de volgende aflevering is het zover. Bij het keuzemoment waarbij melkvee- en aardappelboer Thomas (29) eentje van de vier dames naar huis moet sturen, krijgt hij het gevoel dat niet alle vrouwen nog voor hem willen gaan. Dina Tersago komt ter plekke en legt Silke, Chloë, Amber en Fien op de rooster.

Andere boeren

Ook in Bree zijn er wat spanningen. Meer dan ooit beseft Martijn dat hij zijn boerderij deelt met drie dames met een totaal verschillend karakter, en dat brengt hem in een lastig parket. Net voor Dina voor het keuzemoment arriveert, komt Martijns zus langs voor een babbel dat hem hopelijk wat verder kan helpen.

Voor Bert moet het avontuur nog beginnen. Hij gaat deze week op date met Celine, waarbij hij hoopt op liefde op het eerste gezicht. Ook bij Michiel lijkt cupido raak te hebben geschoten. Daar heeft Anouchka een zelfgeschreven gedicht klaar voor hem. Bij Sanne probeert Robin dan weer om de schuchtere boerin voor zich te winnen.

Boer zkt Vrouw is elke zondag om 20 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...