‘Boer zkt Vrouw’: Maak kennis met vlasboer Bert

Met Bert maakt de laatste boer zijn intrede in dit seizoen van Boer zkt Vrouw. De 28-jarige West-Vlaming is de eerste vlasboer ooit in het programma. Wat dat precies inhoudt, zal hij zondag uitleggen aan de kijkers én aan zijn dates.

Met maar liefst zeven boeren die gevolgd worden, is het een heel druk seizoen in Boer zkt Vrouw. De voorbije weken maakten we al kennis met eerst Robbe en Niels, daarna Sanne en Martijn en uiteindelijk ook Thomas. En nu is met vlasser Bert de laatste boer van dit seizoen aan de beurt.

Bert is een zogenaamde vlasser. Negen jaar geleden nam hij samen met zijn twee broers het vlasbedrijf van zijn ouders over. Bert wordt omschreven als een “goeie babbelaar en crème van een gast die als het op vrouwen aankomt, erg verlegen wordt”. Bert zoekt een naturel meisje dat begrijpt dat familie en het vlasbedrijf heel belangrijk zijn voor hem. Daarnaast heeft Bert nog één pluspunt. “Wie goed kan koken, heeft een klein streepje voor”, klinkt het.

Vier vrouwen

Voor Bert belooft Boer zkt Vrouw alvast een groot avontuur te worden, want hij heeft nog nooit een vriendin gehad. Daar hoopt hij uiteraard snel verandering in te brengen. “Ik moet echt chemie voelen. Een connectie, zonder veel woorden. Het gevoel van ‘dat is ze’. Ik ga echt voor de ware”, legt de romantische Bert uit aan Dina Tersago.

Zij heeft zijn potentiële dates meegebracht, maar moet de boer wel meteen vertellen dat er zich ‘maar’ vier vrouwen hebben ingeschreven. Kwaliteit gaat gelukkig boven kwantiteit en dus stapt Bert enthousiast in het avontuur. Isaline is daarbij de eerste die een kans krijgt.

Boer zkt Vrouw is elke zondag om 20 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...