‘Boer zkt Vrouw’: Thomas en Martijn maken nieuwe keuzes

Het nieuwe seizoen van Boer zkt Vrouw is grootser dan ooit en dat is ook te zien aan het aantal keuzes die gemaakt moeten worden. Terwijl sommigen nog volop aan het daten zijn, is het bij anderen al bijna tijd voor de laatste keuze. Deze week moesten boer Thomas en Martijn alvast beslissen tussen welke twee vrouwen de laatste strijd zal gaan.

Nadat Robbe zijn finale keuze maakte en ook Sanne een man naar huis stuurde, was het deze week aan twee andere boeren om nieuwe keuzes te maken. Daarbij zorgden de vrouwen bij boer Thomas alvast voor een opvallende wending en was het ook bij Martijn na enkele onderlinge akkefietjes enorm spannend.

Thomas

In eerste instantie lag de aandacht bij de West-Vlaamse boer Thomas. Hij had tot gisteren nog vier vrouwen op zijn boerderij en voelde aan dat het zowel voor hem als voor de groep te veel was. Hij moest dus een keuze maken. Daarvoor riep hij even de hulp in van Dina, die hem een luisterend oor bood.

In dat gesprek liet Thomas al weten dat Chloë volgens hem liever huiswaarts zou keren en dat ook Silke zich niet op haar gemak voelt. Op die manier verliep de nieuwe keuze enorm vlot en kozen de twee dames dus zelf om te vertrekken. Zo blijven nu enkel Amber en Fien nog over. Al is Amber er al van overtuigd dat Thomas zijn keuze gemaakt heeft en zijn oog daarbij op Fien is gevallen.

Martijn

Bij Martijn verliep het iets competitiever. Er waren al langer spanningen tussen de Nederlandse boerendochter Lisanne en Lynnsie. Het keuzemoment voor melkveeboer Martijn kwam dus geen moment te vroeg. Daarbij was Crissy safe en kreeg Lisanne uiteindelijk het voordeel van de twijfel.

Het was dus Lynssie die uiteindelijk moest vertrekken. “Ik zag geen toekomst samen met haar. Ze is superlief, knap, alles erop en eraan. Maar ze had niet genoeg schwung om hier een leven met mij uit te bouwen”, lichtte Martijn toe. Lynnsie was even aangedaan van de keuze en had even tijd alleen nodig. Lisanne reageerde dan weer opgelucht want zag zichzelf niet langer omgaan met “karakters zoals die van haar”. De competitie bij boer Martijn gaat dus lustig verder!

Boer zkt Vrouw is elke zondag om 20 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...