‘Bridgerton’ lost eerste foto’s van Benedict en Sophie

Netflix maakte recent bekend dat Yerin Ha de rol van Sophie Baek zal spelen in Bridgerton. Zij wordt de nieuwe love interest van Benedict in seizoen 4. Nu heeft de streamingdienst ook de eerste foto’s van het koppel gedeeld.

Het vierde seizoen van Bridgerton zal gaan over Benedict, die we de afgelopen seizoenen vooral leerden kennen als een flierefluiter. Maar op een gemaskerd bal zal hij kennismaken met een vrouw die zijn leven zal veranderen. Recent kwamen we te weten wie de rol van Sophie zal spelen en nu heeft Netflix ook de eerste foto’s gedeeld van het kersverse koppel.

Benedict en Sophie

Na seizoenen over Daphne (Phoebe Dynevor), Anthony (Jonathan Bailey) en Colin (Luke Newton), is het in seizoen 4 de beurt aan Benedict (Luke Thompson) om in het centrum van de belangstelling te staan. Hij zal op het gemaskerde bal van zijn moeder Sophie (Yerin Ha) ontmoeten. En vanuit die ontmoeting zal een romance groeien, maar het zal opnieuw makkelijk verlopen.

Sophie is namelijk niet van goede komaf en werkt als huishoudster. “Het verhaal is een beetje een twist op Assepoester“, vertelt Luke Thompson. “Je kent die verhalen nog van je kindertijd, de magie en de romance. Het is heel spannend om dat te mengen met de wereld van Bridgerton. Het is een geweldig verhaal, maar het is ook – zo hoop ik toch – heel herkenbaar.”

Luke en Yerin

Netflix heeft nu de eerste foto’s gedeeld van Luke Thompson en Yerin Ha. De acteurs zijn in Engeland voor de opnames van het vierde seizoen van Bridgerton, waar ze al poseerden voor enkele foto’s. Ze vertelden ook over het moment waarop ze elkaar ontmoetten. Dat gebeurde tijdens een diner bij showrunner Jess Brownell thuis. “Ik weet nog hoe Luke daar stond met zijn armen open, klaar om te knuffelen”, vertelt Yerin. “En op dat moment dacht ik ‘Ah, oké, ik hoef niet te stressen over de kleine dingen. Ik kan me volledig focussen op onze on-screen connectie’.”

De twee zijn nu druk bezig met repetities, die Yerin omschrijft als “speciaal en kwetsbaar”. Luke voegt daaraan toe dat we een seizoen vol onverwachte twists mogen verwachten.

Het is nog niet geweten wanneer het vierde seizoen van Bridgerton zal verschijnen op Netflix.

Bekijk hier de nieuwe foto’s van Yerin Ha (Sophie) en Luke Thompson (Benedict):

Bridgerton Benedict Sophie
Gavin Bond/Netflix
Benedict Sophie Bridgerton
Gavin Bond/Netflix
Sophie Bridgerton
Gavin Bond/Netflix
Benedict Bridgerton
Gavin Bond/Netflix

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Voor meer streamingnieuws kan je je inschrijven op onze wekelijkse streamingnieuwsbrief.

Meer
Lees meer...