‘Bridgerton’: Deze popnummers zullen te horen zijn in het tweede deel van seizoen 3

Donderdag is het eindelijk zover, dan verschijnt het tweede deel van het derde seizoen van Bridgerton op Netflix. Net zoals in het eerste deel zullen we ook nu weer enkele popnummers in een klassiek jasje te horen en die heeft Netflix nu al gelost. Of er ook nu een nummer zo’n virale hit zal worden als de klassieke versie van Give Me Everything van Pitbull valt natuurlijk nog af te wachten.

Nog maar twee nachtjes slapen en dan kunnen we eindelijk kijken naar het tweede deel van het derde seizoen van Bridgerton. En bij nieuwe afleveringen van Bridgerton hoort natuurlijk ook een nieuwe soundtrack en die heeft Netflix nu al verklapt. Het gaat opnieuw om een aantal populaire nummers die we in een klassiek jasje te horen zullen krijgen.

Klassieke covers

Trouwe fans van Bridgerton zijn ondertussen natuurlijk al vertrouwd met de muziek die in de reeks te horen is. Zo gaat het steevast om covers van popnummers, die door een orkest in een klassieke versie gebracht worden. Ook in het tweede deel van het derde seizoen mogen we zo’n covers verwachten en daarvan heeft Netflix er nu al zes aangekondigd.

Het gaat opnieuw om een uiteenlopende verzameling nummers. Zo zal je met POV van Ariana Grande, Confident van Demi Lovato, Lights van Ellie Goulding en You Belong With Me van Taylor Swift verschillende grote hits van popzangeressen te horen krijgen. Maar ook bands zijn deze keer vertegenwoordigd met Yellow van Coldplay en Thunder van Imagine Dragons.

Durft iemand al te wedden welk nummer we tijdens een stomende scène te horen zullen krijgen? Wij gokken alvast op POV van Ariana Grande.

Bekijk hier de lijst met nummers die we zullen horen in het tweede deel van Bridgerton seizoen 3:

Het tweede deel van het derde seizoen van Bridgerton is vanaf donderdag 13 juni te vinden op Netflix. In tussentijd op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...