BTS is, na “verlengde pauze” van 35 dagen, terug

BTS
GettyImages

De Koreaanse popgroep BTS is terug na hun “verlengde pauze”. Die pauze duurde welgeteld 35 dagen. Vandaag werd het zevental gespot op de luchthaven van Incheon in Seoul. Volgens hun agentschap Big Hit Entertainment is BTS vertrokken naar het buitenland om daar een realityshow op te nemen. Met andere woorden: Bon Voyage seizoen 4 komt eraan.

Op 11 augustus kondigde de razend populaire K-popgroep BTS een verlengde pauze aan. Hoewel we bij die woorden denken aan enkele maanden vrij, betekenen die voor de grootste boysband van het moment iets helemaal anders. Hun verlengde pauze duurde namelijk precies 35 dagen en zit er nu op.

Pauze

Voor het eerst in hun carrière van ondertussen al meer dan zes jaar mocht BTS een tijdje op verlengd verlof. Hun agentschap Big Hit Entertainment kondigde op 11 augustus aan dat BTS in pauze ging. Het bedrijf wilde de populaire boysband laten genieten van hun leven als jonge twintigers en stuurde hen voor de eerste keer op vakantie.

Voor het eerst in zes jaar hadden de jongens een maand zonder optredens, fotoshoots, opnames en andere verplichte activiteiten. Wel konden ze op reis gaan, hun familie bezoeken of tijd maken voor hobby’s. En dat is wat ze deden.

Reizen, vissen en familiebezoekjes

Tijdens hun pauze van net iets meer dan een maand hielden de jongens van BTS hun fans, de ARMY, op de hoogte van hun bezigheden. Zo tweetten ze geregeld foto’s of hielden ze een liveshow op de Koreaanse videowebsite VLive. Daaruit kwamen we te weten hoe de jongens hun zuurverdiende time off spendeerden.

RM en Jimin trokken naar Europa, zo werd Jimin gespot in Parijs en een tijdje later in Rusland. RM deelde dan weer foto’s uit Venetië, Milaan, Wenen en Kopenhagen. J-Hope trok dan weer even naar de Verenigde Staten, waar hij mogelijk aan een collaboratie werkte met een Amerikaanse artiest. Jin en Suga deelden foto’s van toen ze samen gingen vissen, V ging op reis met z’n vrienden en Jungkook bezocht z’n familie in Busan. Allemaal dingen die evident lijken voor ons, maar voor de drukbezette boysband een unicum.

Wat nu?

BTS is dus terug en heeft al meteen een druk schema. Nu zijn ze onderweg naar een nog onbekende bestemming om daar vermoedelijk het vierde seizoen van Bon Voyage op te nemen. In die reeks gaan de jongens samen op reis en doen ze daar allerlei activiteiten. De afgelopen seizoenen vonden plaats in Scandinavië, Hawaii en Malta.

Na de opnames voor Bon Voyage kunnen de jongens zich beginnen voorbereiden op hun optredens in Riyad, Saoedi-Arabië en Seoul, Zuid-Korea. Daarna zal waarschijnlijk hun volgende comeback volgen. Daarnaast heeft Big Hit ook al aangekondigd dat er nog een spel komt en een reeks rond BTS. Hopelijk hebben ze hun batterijen goed kunnen opladen tijdens hun korte vakantie, want het belooft opnieuw druk te worden.

Gesponsorde artikelen