BTS is nog steeds ‘on a break’ maar krijgt toch een nieuw spel, een eigen reeks en misschien een nieuwe single

De jongens van K-popgroep BTS zitten nooit echt stil. Hoewel ze momenteel in verlof zijn, zitten er toch heel wat nieuwe zaken aan te komen. Zo komt er een tweede spel, maar krijgen de jongens ook een eigen reeks. En alsof dat allemaal nog niet genoeg is, lijkt het erop dat een van de leden aan een samenwerking met Becky G werkt.

De populaire K-popgroep BTS kondigde enkele weken geleden een verlengde pauze aan. De leden, nog steeds jonge twintigers, kregen van hun agentschap Big Hit Entertainment de kans om te genieten van hun leven als gewone jongens. Maar helemaal vrij is de agenda van BTS niet, want er staat al van alles gepland voor wanneer ze terugkeren uit vakantie.

Big Hit Entertainment

https://youtu.be/Yy9mJE0fZas

Big Hit Entertainment, het agentschap waaronder BTS valt, hield onlangs z’n jaarlijkse corporate briefing. Daarop stelt het bedrijf voor wat de plannen zijn voor de komende maanden en jaren. Aangezien BTS nog steeds hét paradepaard is van het bedrijf, hadden veel van die aankondigingen te maken met de K-popgroep.

Een van die aankondigingen was het nieuwe systeem dat Big Hit wil introduceren voor concerttickets. Het gaat om de methode die al gebruikt wordt in Zuid-Korea. In plaats van het gekende systeem waarbij de ticketverkoop op een specifiek uur van start gaat, wil Big Hit gebruik maken van een loterijsysteem. Dit zou volgens hen eerlijker zijn dan de gebruikelijke ticketverkoop waarbij een goede internetverbinding en meerdere tabs je een grotere kans geven op tickets. In de toekomst zou je je dus moeten registreren wanneer je tickets wil en wordt er vervolgens geloot wie er tickets kan kopen. Daarbij maken leden van de officiële fanclub een grotere kans op tickets.

Daarnaast zal Big Hit ook internationale audities openen voor een nieuwe meisjesgroep. Door de overname van het agentschap Source Media heeft Big Hit nu naast de boysbands BTS en TXT ook de meisjesgroep GFriend in handen. En ze willen dus ook graag nog een tweede meisjesgroep en daar kan iedereen die wil (en beschikt over voldoende talent) deel van uitmaken.

Een nieuw spel

Maar de grootste aankondigingen gingen, hoe kan het ook anders, over BTS. Hoewel de groep momenteel on a break is en tot oktober niets op de planning heeft staan, zit de machine achter het zevental niet stil.

Zo zal er een nieuw spel uitkomen over de jongens van BTS. Eerder dit jaar lanceerde BTS al het mobiele spel BTS World. In dat spel ben je de manager van BTS en moet je ervoor zorgen dat BTS BTS wordt. Het nieuwe spel ziet er alvast helemaal anders uit. Het tweede spel van BTS zal opnieuw gemaakt worden door de Zuid-Koreaanse gamefabrikant Netmarble, maar heeft een heel andere feel.

Het nieuwe spel toont BTS in een duister verhaal, waarbij er gevochten wordt en zaken in brand worden gestoken. “Wie wordt er gered? Waar is de map of the soul om de toekomst te openen?”, wordt er gezegd. Waar het precies over zal gaan, is nog niet duidelijk uit de teaser, maar het belooft wel een spannend verhaal te worden, waarin BTS niet te zien zal zijn als zangers, maar als personages in een heel andere setting.

Eigen reeks

BTS Boy With Luv
YouTube

Naast het nieuwe spel zal BTS ook een eigen reeks krijgen. De K-popgroep heeft op dit moment al een eigen realityreeks, BTS Run, die te zien is op de website VLive. Daarin krijgen de jongens verschillende opdrachten, waarbij ze het tegen elkaar opnemen. Maar de nieuwe reeks zal iets helemaal anders zijn.

De nieuwe reeks zal namelijk een dramareeks zijn over het begin van BTS. “Het wordt een verhaal dat zich afspeelt in het Bangtan universum en zal gaan over hoe de zeven jongens elkaar voor het eerst ontmoetten”, klinkt het bij Big Hit Entertainment. In de reeks zullen de leden van BTS zelf dan ook niet te zien zijn, maar gespeeld worden door jongere acteurs. De reeks staat gepland voor het tweede deel van 2020.

Samenwerking met Becky G?

Tot slot zijn er geruchten dat er een samenwerking met de Amerikaanse zangeres Becky G zit aan te komen. J-Hope, een van de rappers van BTS, is namelijk onlangs vertrokken naar Los Angeles. Hoewel BTS op vakantie is, en J-Hope dus gewoon op reis kan naar de Verenigde Staten, denken fans dat er meer aan de hand is.

Enkele maanden geleden was BTS namelijk aanwezig op de Billboard Awards, waar ze op de foto gingen met verschillende collega-artiesten. Een daarvan was de Amerikaanse zangeres Becky G. Maar het bleef duidelijk niet bij een foto. Want toen Becky in een interview de vraag kreeg over een samenwerking met BTS deed ze daar wel heel geheimzinnig over.

“Ik wil niet te veel zeggen, maar er zit misschien wel iets aan te komen”. Daarbij zit de zangeres heel verdacht te giechelen. Maar dat is niet alles, want ook J-Hope noemde Becky G al als een artiest waarmee hij samen zou willen werken. De wil om samen te werken is er dus duidelijk, en aangezien de twee nu allebei in Los Angeles vertoeven, zou die er wel eens sneller kunnen komen dan je zou denken. Er zijn zelfs aanwijzingen dat de samenwerking al klaar is en binnenkort zal verschijnen.

https://twitter.com/listenbts/status/1164023029703139329?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1164023029703139329&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.elitedaily.com%2Fp%2Fis-bts-j-hope-collaborating-with-becky-g-this-fan-theory-is-actually-so-convincing-18686164

Koreaanse snacks

Becky G heeft namelijk een video gepost op Instagram waarop ze de snacks toont op de opnameset van haar nieuwe videoclip. Niets bijzonder zou je denken, ware het niet dat de snacks allemaal Koreaans zijn. Ofwel heeft Becky G plots een nieuwe liefde gevonden voor Koreaanse versnaperingen. Of er loopt een bekende Koreaan (met zijn crew) rond op haar set.

Als dat het geval is, zal de samenwerking waarschijnlijk snel gelanceerd worden, aangezien de videoclip opnemen natuurlijk het laatste is dat moet gebeuren voor een nummer uitkomt. De pauze van BTS zal zo dus misschien heel wat korter worden dan verwacht.

Meer
Lees meer...