BTS brengt nieuw album ‘Proof’ volgende week gratis live

Vrijdag verschijnt ‘Proof’, het anthology album van BTS. De groep zal dat album al meteen live brengen op maandag 13 juni 2022. Op die dag bestaat BTS officieel 9 jaar. Het optreden zal gratis te bekijken zijn via het YouTubekanaal van BTS, BANGTAN TV.

Fans van BTS zitten er al lang op te wachten, maar het is eindelijk comeback week! Op vrijdag 10 juni verschijnt het nieuwe album van BTS, ‘Proof’. Het gaat om een anthology album dat bestaat uit drie cd’s. Op de eerste disc staan de comebacks van BTS, van hun debuutnummer No More Dream tot het nieuwe nummer Yet To Come dat vrijdag gelijktijdig met het album verschijnt. Voor de tweede cd kozen de leden hun favoriete solonummer en hun favoriete unit song. De derde cd bestaat uit nooit eerder verschenen demo’s en speciale versies van nummers. En die gaan we allemaal live kunnen horen tijdens een gratis online concert op maandag 13 juni.

‘Proof’ Live

Toen BTS de planning voor hun comeback bekendmaakte, viel het op dat er op twee dagen drie vraagtekens stonden. En nu weten we eindelijk waar die voor stonden. Vandaag (op de eerste dag met vraagtekens) werd aangekondigd dat je op maandag 13 juni (de tweede dag met vraagtekens) op YouTube kan kijken naar een livestreamconcert van BTS. Aangezien het concert doorgaat op YouTube zal het dus volledig gratis te bekijken zijn.

Op de officiële poster voor het liveconcert is al te zien dat de groep bijgestaan zal worden door een liveband. De nummers van ‘Proof’ zullen dus onder begeleiding van een band gebracht worden. We mogen ons daarbij verwachten aan een verzameling van oude hits, maar ook de eerste liveversies van de drie nieuwe nummers op het album. Op de poster staat ook al te lezen dat er een special guest aanwezig zal zijn bij het optreden. Veel fans denken daarbij dat het om Snoop Dogg gaat. Hij bevestigde eerder al z’n samenwerking met BTS en die zouden we maandag dus live te zien kunnen krijgen.

Bekijk hier de poster voor het liveconcert:

Meer
Lees meer...