Left Right
scrollTop top

Cara Delevingne en Halsey zouden aan het daten zijn net zoals hun exen


Cara Delevingne Halsey
© Isopix

Cara Delevingne, Halsey, Ashley Benson en G-Eazy zouden verwikkeld zijn in het vreemdste love-vierkant dat we in tijden gehoord hebben. Cara en Ashley waren een lange tijd een koppel, net zoals Halsey en G-Eazy, maar nu zouden de twee koppels een position switch hebben uitgevoerd en zouden Cara en Halsey aan het daten zijn net zoals Ashley en G-Eazy.

Daten met de ex van de huidige vriend van je ex, het klinkt als een scenario uit onze ergste nachtmerries, maar het is wat Cara Delevingne, Halsey, Ashley Benson en G-Eazy op dit moment aan het doen zijn. Het viertal heeft letterlijk een partnerruil doorgevoerd en zo zijn er nu twee nieuwe celebritykoppels.

Ashley Benson en Cara Delevingne

Ashley Benson en Cara Delevingne vormden van 2018 tot begin dit jaar een koppel. De actrice en het topmodel werden voor de eerste keer aan elkaar gelinkt in mei 2018 en in augustus van dat jaar werden ze kussend gespot op de luchthaven. Daarna staken de twee hun relatie niet langer weg. Ze deelden foto’s van elkaar op sociale media en verschenen samen op de rode loper.

Maar eerder dit jaar beslisten de twee om een punt te zetten achter hun relatie. Ze gingen zo ook apart in zelfquarantaine tijdens de coronacrisis. Enkele maanden geleden kwam dan het nieuws dat Ashley een nieuwe vriend had. Zij is nu samen met rapper G-Eazy. En nu lijkt het erop dat ook Cara een nieuwe vriendin gevonden heeft. En dat maakt alles toch net een tikkeltje ingewikkelder.

Cara Delevingne en Halsey

Cara Delevingne zou op dit moment namelijk aan het daten zijn met zangeres Halsey. Dat is op zich niet verwonderlijk, maar Halsey is de ex van G-Eazy, die nu dus een relatie heeft met de ex van Cara, Ashley Benson. Als je nog kan volgen.

Volgens de Britse tabloid The Sun zouden Halsey en Cara nu al zo’n drie maanden aan het daten zijn. Daarvoor vormde Halsey lange tijd een koppel met American Horror Story-acteur Evan Peters.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…