Cara Delevingne en ‘PLL’-actrice Ashley Benson zetten na 2 jaar punt achter relatie

Topmodel Cara Delevingne (27) en actrice Ashley Benson (30) hebben begin april een punt gezet achter hun relatie. De twee waren al sinds augustus 2018 samen en deelden geregeld schattige foto’s op sociale media. Maar volgens bronnen zouden de twee nu definitief uit elkaar gegroeid zijn.

Aan alle mooie liedjes komt een einde, en zo ook aan dat van Cara Delevingne en Ashley Benson. Het Britse topmodel en de Amerikaanse actrice, die vooral bekend is voor haar rol in Pretty Little Liars, hebben na een relatie van bijna twee jaar beslist om elk hun eigen weg te gaan.

Ups en downs

https://www.instagram.com/p/B8jlAEiFe4g/

Cara Delevingne en Ashley Benson werden voor het eerst aan elkaar gelinkt in mei 2018. Enkele maanden later, in augustus 2018, werden de twee al kussend gespot in de luchthaven en leek hun relatie dus officieel te zijn. In de maanden daarna werden de twee vaker kussend en knuffelend gespot. En in oktober 2019 sprak Cara tegen ELLE UK voor de eerste keer over haar relatie met Ashley. “Het voelt geweldig om niet alleen te zijn, wanneer je de wereld tegemoet gaat met iemand anders”, zo vertelde het smoorverliefde model. “Ik wil niet geheim doen en mensen de indruk geven dat ik me ergens voor schaam. Maar ik ben nooit eerder in een relatie geweest waarbij alles zo publiek was en waarbij ik zelf foto’s van iemand anders post. Dit is anders. We hebben het lang geheim willen houden omdat we geen aandacht wilden, maar nu wil ik me gewoon trots voelen.”

En ze waren duidelijk trots, want zowel Cara als Ashley deelden regelmatig foto’s van elkaar of samen. Zo deelde Cara nog een romantische foto op Valentijn dit jaar. Maar hun relatie was niet altijd rozengeur en maneschijn. Volgens verschillende bronnen van People “hadden Cara en Ashley altijd ups en downs, maar nu is het definitief voorbij. Hun relatie is uitgebrand.”

Aparte zelfquarantaine

https://www.instagram.com/p/B92VWwHhivp/

Door hun recente breuk zitten Cara en Ashley op dit moment ook apart in zelfquarantaine. Waarbij Cara bij haar vrienden Margaret Qualley, Rainey Qualley en Kaia Gerber is ingetrokken.

Geen van de twee heeft de breuk officieel bevestigd, maar het is al van 17 maart geleden dat Ashley en Cara nog samen te zien waren op sociale media. Dat was toen in een TikTokfilmpje dat Ashley ook deelde op Instagram. De twee volgen elkaar nog wel op Instagram, waardoor het dus wel om een vriendschappelijke breuk lijkt te gaan.

Meer
Lees meer...