Foto lijkt relatie Cara Delevingne met ‘Pretty Little Liars’-actrice te bevestigen

Foto lijkt relatie Cara Delevingne met ‘Pretty Little Liars’-actrice te bevestigen

Cara Delevingne en Ashley Benson zijn al kussend gespot op de luchthaven van London Heathrow. Daarmee worden na enkele maanden speculatie de geruchten over hun relatie bevestigd.

Model, actrice, zangeres en schrijfster Cara Delevingne en actrice Ashley Benson zijn het nieuwe glamourkoppel van Hollywood. De zojuist 26 jaar geworden Delevingne wordt al enkele maanden vaak samen gespot met de 28-jarige Benson, maar tot nu toe reageerden ze allebei nog niet op de geruchten.

Die reactie kwam er nog steeds niet, maar Britse paparazzi wisten het koppel wel al kussend te spotten op de luchthaven vond Heathrow in Londen. De tortelduifjes zou elkaar hebben leren kennen tijdens de opnames van de film Her Smell, die volgende maand voorgesteld wordt op het filmfestival van Toronto.

It-girl

Cara Delevingne is al enkele jaren een van de it-girls van Hollywood. Op haar zeventiende begon ze als model en de jaren erna liep ze shows voor topmerken als Burberry, Chanel en Dolce & Gabbana. In 2012 maakte ze haar acteerdebuut in Anna Karenina aan de zijde van Keira Knightley en Jude Law.

Later acteerde ze nog in meerdere succesvolle films zoals Paper Towns en Suicide Squad. Ondertussen heeft Cara Delevingne ook al enkele modecollecties uit voor DKNY en Mulberry en schreef ze het boek Mirror, Mirror. Ze spreekt zich ook vaak uit voor LGBT-rechten en getuigde openlijk over haar depressie.

#Cashley

Ashley Benson is het meest bekend als Hanna Marin uit de reeks Pretty Little Liars. Die rol speelde ze maar liefst zeven jaar. Daarnaast was Benson ook te zien in Days of Our Lives, Eastwick en de cultfilm Spring Breakers.

Veel fans van de populaire actrices hopen al langer dat de geruchten over hun relatie kloppen en doopten het koppel al om tot #Cashley. De recente foto’s van Cara en Ashley laten weinig twijfel meer bestaan. Merk trouwens ook de ketting met een ‘C’ op aan de hals van Benson.

Cara Delevingne en Ashley Benson steken hun liefde niet meer weg:

Gesponsorde artikelen