Is Cara Delevingne aan het daten met deze actrice uit ‘Pretty Little Liars’?

Is Cara Delevingne aan het daten met deze actrice uit ‘Pretty Little Liars’?

Topmodel en actrice Cara Delevingne zou aan het daten zijn met Ashley Benson, die we vooral kennen als Hanna uit ‘Pretty Little Liars’. De twee worden de laatste tijd vaak samen gespot waarbij het er wel héél vriendschappelijk aan toe gaat. 

Hollywood is mogelijk een sterrenkoppel rijker. Voormalig topmodel en actrice Cara Delevingne zou namelijk aan het daten zijn met collega-actrice Ashley Benson, die de meesten onder ons waarschijnlijk kennen als Hanna Marin uit de reeks Pretty Little Liars.

Hand in hand

Eerder deze maand werden Cara en Ashley voor het eerst samen gespot. Ze liepen toen hand in hand door de straten van West-Hollywood en werden gefotografeerd door de aanwezige paparazzi.

Fans van het model en de actrice uit Pretty Little Liars werden meteen razend enthousiast en begonnen al te dromen van het nieuwste sterrenkoppel. De geboorte van #Cashley was een feit.

Maar, en dat geven we ook toe, dit kan natuurlijk puur vriendschappelijk zijn. Want lopen we allemaal niet soms hand in hand met onze vriendinnen door de straten? Maar onlangs ging het er iets minder vriendschappelijk aan toe.

Kusjes

Cara en Ashley werden eerder deze week opnieuw samen gespot. Deze keer hadden ze gekozen voor de zeer romantische locatie … een parkeermeter. Maar voor de romantiek zorgden de dames zelf.

Wanneer Ashley aan het betalen was, nam Cara haar vast en gaf haar kusjes in de nek. Iets wat wij dan weer niet met al onze vriendinnen doen.

Er is nog geen officiële bevestiging van Cara of Ashley, maar wij voelen de liefde alvast tot hier. En wij zijn fan! Is ons nieuwe favoriete Hollywoodkoppel opgestaan?

Wil jij ook een leuke date beleven? Hier zijn enkele handige tips

Gesponsorde artikelen