Cardi B huurt privédetective in nadat iemand haar adres lekte

In een Instagram Live vertelde de Amerikaanse rapper Cardi B dat ze eerder dit jaar een privédetective inhuurde. Een Trump-supporter had volgens de rapper haar thuisadres publiek gemaakt.

Cardi B heeft vaak een uitgesproken mening over de Amerikaanse politiek en hun huidige president. En dat valt bij sommigen niet in goede aarde. Ze gelooft dan ook dat deze uitspraken haar een doelwit maken van de aanhangers van de Amerikaanse president Donald Trump.

Tiener

“Ze lachen me uit. Ik negeer ze. Het kan me niks schelen” zegt Cardi B in haar Instagram Live. “Laat me je iets vertellen. Dingen worden zo intens dat een Trump-supporter mijn adres heeft gepost en mensen heeft aangemoedigd om mijn huis te verdoemen, om mijn huis in brand te steken.”

Maar Cardi B reageerde al snel op die uitspraken. “Ik heb letterlijk een privédetective ingehuurd, hen een bevel gegeven en deze jongen laten arresteren. Deze jongen was een verdomde tiener. Zijn ouders waren geschokt.”

Politiek

Hoewel de rapper haar sterke mening over de politiek uit, heeft ze nog nooit een politicus geprezen. Maar na een discussie met Candace Owens, een politieke commentator, liet ze weten waartoe ze in staat is. “Ik heb miljoenen volgers. Net zoals ik miljoenen mensen kan laten klaarkomen, kan ik miljoenen mensen laten stemmen.”

Het conflict tussen de twee kwam er nadat Owens zei dat Cardi B een analfabeet is. De rapper had een interview met Amerikaans presidentskandidaat Joe Biden afgenomen. Owens betichtte Biden ervan dat hij toe gaf aan de rapper omdat ze een zwart persoon is. “Dit is hoe en toegeving eruit ziet”, zegt Cardi B op Twitter. “Ik zal nooit een politicus prijzen, zelfs niet Obama, FDR of Bernie. Alleen de Heer! Dit is hoe Trump zich bezighoudt met zwarte mensen terwijl Candace zich bezighoudt met hoe Joe met mij ploetert.”

Meer
Lees meer...