Carole Baskin krijgt eigen reeks over dierenmishandeling

Carole Baskin was een van de meest spraakmakende personages uit Tiger King: Murder, Mayhem and Madness en het lijkt er niet op dat we het laatste van haar gezien hebben. Tegenwoordig is ze te zien in de Amerikaanse versie van Dancing with the Stars en binnenkort krijgt ze ook haar eigen docuserie.

We kennen Carole Baskin als een dierenrechtenactiviste en potentiële moordenaar, maar binnenkort zal ze terugkeren naar haar roots. De blondine met een voorliefde voor dierenprint zal binnenkort haar eigen reeks krijgen. Die zal haar volgen in haar strijd tegen dierenmishandeling.

Dierenmishandeling

Met haar Big Cat Rescue probeert ze katachtigen te redden en een beter leven te geven. Zo ontstond haar eeuwige vete met Tiger King Joe Exotic die volgens haar zijn tijgers en andere katachtigen uitbuitte en slecht behandelde. In de nieuwe reeks zullen we Carole en haar man Howard Baskin kunnen volgen terwijl ze andere katachtigen proberen te redden. “Dit is een kans voor ons om ons nieuwe platform te gebruiken om de strijd aan te gaan met met de geweld tegen katachtigen en andere dieren”, zo klinkt het in een statement van Carole en Howard Baskin.

De reeks zal ook dieper ingaan op de geschiedenis van dierenmishandeling en de verschillende processen die er al over dit onderwerp zijn geweest. De reeks zal gemaakt worden door ITV America’s Thinkfactory Media, die eerder al Mama June: From Not to Hot en Gene Simmons Family Jewels maakte. Voorlopig is de reeks nog niet verkocht aan een zender, dus het is nog niet helemaal zeker of de reeks er echt komt.

Dancing with the Stars

https://youtu.be/X5MUPfuaUok

Op dit moment is Carole Baskin te zien in Dancing with the Stars waarin ze eerder deze week voor de eerste keer op de dansvloer verscheen. Ze deed toen een paso doble op de tonen van Eye of the Tiger van Survivor.

Tijdens de aflevering verscheen er in een reclameblok een oproep van de familie van Don Lewis, de ex-man van Carole Baskin die in 1997 met de noorderzon verdween. Volgens Joe Exotic zit Carole Baskin achter de verdwijning en heel wat kijkers van Tiger King zijn het daar ook mee eens.

Meer
Lees meer...