‘Carpool Karaoke’ exposed! James Corden rijdt niet écht met de auto

Iedereen kent ‘Carpool Karaoke’ wel, het segment van The Late Late Show waarin James Corden met bekende artiesten rondrijdt en (hun) nummers zingt. Maar hoewel het lijkt dat James echt rondrijdt, is dat eigenlijk niet het geval. Dat werd duidelijk toen mensen hem spotten met Justin Bieber in de wagen.

Autorijden en zingen, iedereen doet het wel eens. Maar autorijden, zingen, mopjes maken en een bekende celebrity interviewen, da’s misschien een beetje te veel van het goede en kan gevaarlijk worden. Dat weet ook James Corden. Want tijdens ‘Carpool Karaoke’ rijdt hij blijkbaar niet echt met de wagen, maar wordt hij voortgesleept.

‘Carpool Karaoke’

In Carpool Karaoke carpoolt James Corden nu al enkele jaren met artiesten en andere celebrities door de straten van LA en Londen. Maar alles wat we dachten van de reeks blijkt nu één grote leugen te zijn. Want er wordt helemaal niet gecarpoold in de reeks. Er wordt zelfs niet echt met de wagen gereden. Mensen hebben namelijk James Corden gespot terwijl hij samen met Justin Bieber door de straten van LA reed. De wagen was volledig uitgerust met camera’s, dus er werd duidelijk gefilmd voor een volgende ‘Carpool Karaoke’.

Maar wat opviel was dat James totaal niet zelf aan het rijden was en dat zijn wagen werd voortgetrokken door een andere wagen. De auto van James Corden had hulpwieltjes, waardoor hij niet te hoog van de grond reed. Maar nu is hij dus toch exposed.

Nieuw

Hoewel James Corden ons dus een beetje voorliegt, is het op zich niet zo vreemd dat hij niet echt door de straten rijdt. Op deze manier is het namelijk een pak veiliger. Maar vroeger werd er wel echt gereden tijdens ‘Carpool Karaoke’.

Op Twitter werden nadat de beelden van de wagen met hulpwieltjes uitlekten foto’s gedeeld van mensen die James wel degelijk zagen rijden. De wagen met hulpwieltjes werd uitgerust met extra camera’s en zal er dus voor zorgen dat ‘Carpool Karaoke’ beter gefilmd wordt én veiliger is.

Meer
Lees meer...