Left Right
scrollTop top

Cast ‘Married With Children’ weer bij elkaar voor spin-off


Cast ‘Married With Children’ weer bij elkaar voor spin-off

Het lijken wel de Middeleeuwen, maar van 1987 tot 1997 was de televisiereeks Married With Children een overdonderend succes. Net als Friends zijn de afleveringen nu nog met de regelmaat van de klok op onze televisie te bekijken. Maar in tegenstelling tot Friends keert deze serie terug.

Of toch in een aangepaste vorm. De nu 41-jarige David Faustino die de rol van Bud Bundy voor zijn rekening nam (rechts op de foto, links van de hond) maakte aan het Amerikaanse magazine Entertainment Weekly bekend dat hij werkt aan een spin-off waaraan de gehele cast weer zal meewerken.

Married With Children is al even legendarisch door de vrouwonvriendelijke humor (zowel vrouw Peggy als zus Kelly werden voortdurend door het slijk gehaald) als slimme humor, als voor zijn legendarische opening credits op de tonen van Frank Sinatra.

Blonde stoot

Ook de ondertussen 44-jarige Christina Applegate zal in die spin-off te zien zijn. De blonde stoot deed destijds als Kelly Bundy (links op de foto) de harten van vele (tiener)jongens sneller slaan.

In 2008 moest Applegate worden behandeld voor borstkanker in een vroeg stadium. Ze heeft beide borsten moeten laten amputeren, maar ook zij heeft besloten om aan de reeks mee te werken, al zal het maar voor een klein rolletje zijn. “We hebben besloten er allemaal te zijn voor David”, aldus Applegate. Dat wil dus meteen zeggen dat ook de vader des huizes, Al Bundy, zal terugkeren. Dat is opmerkelijk, want van de gehele cast is enkel hij degene die nog een bloeiende carrière als acteur kon uitbouwen, met dank aan zijn rol van Jay Pritchett in de sitcom Modern Family.

Married With Children was elf seizoenen lang in handen van Fox maar nu beschikt Sony over de rechten. Sony is nu nog bezig met het uitpluizen van enkele juridische kwesties.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…