‘Celebrity MasterChef Vlaanderen’: Jury geeft vanavond samen masterclass over biefstuk-friet

Nadat we vorige week een masterclass in Italiaanse sferen te zien kregen in Celebrity MasterChef Vlaanderen, is het deze week tijd voor een Vlaamse masterclass. En daarvoor zullen de drie juryleden Nick Bril, Inge Waeles en Michaël Rewers voor de eerste keer samenwerken.

Nadat we in de aflevering van maandag te zien kregen hoe Daan Alferink de immuniteitspin kon winnen na een één-op-één-duel tegen Serine Ayari, moeten alle deelnemers vanavond hun MasterChef-schort opnieuw aantrekken. Daarbij staat er een oer-Vlaams gerecht op de planning: biefstuk-friet.

Unicum in Celebrity MasterChef Vlaanderen

In de teaser voor de aflevering van vanavond, woensdag 13 maart 2024, is te zien hoe Nick Bril, Inge Waeles en Michaël Rewers alle drie hun schort hebben aangetrokken. Inge laat daarbij weten dat er ons een unicum te wachten staat. “Voor het allereerst en misschien ook voor het allerlaatst, gaan wij met ons drie samen een masterclass geven.”

Die masterclass zal in het teken staan van een Vlaamse klassieker: de biefstuk-friet. De jury, bestaande uit sterrenchefs, zal daarbij uitmaken wie van hen dit gerecht het beste kan maken. En daarna is het natuurlijk aan de deelnemers zelf. In een teaser die eerder al verscheen, was al te zien hoe Liesa Naert bij het bakken van haar biefstuk bijna voor brand zorgt in de MasterChef-keuken.

Olga Leyers, Titus De Voogdt, Serine Ayari, Thomas Briels, Daan Alferink, Jan Van Looveren, Liesa Naert, Fatma Taspinar en Kawtar Ehlalouch zullen zich dus moeten wagen aan een gerecht dat op het eerste zicht makkelijk is. Maar zullen ze een perfect gebakken biefstuk kunnen afleveren onder druk? En zal Nederlander Daan Alferink zijn pin al meteen inzetten voor deze Vlaamse opdracht? Dat komen we vanavond te weten in de vierde aflevering van Celebrity MasterChef Vlaanderen.

Bekijk hier een teaser voor de aflevering van vanavond:

Celebrity MasterChef Vlaanderen is elke maandag en woensdag om 21.15 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.

Meer
Lees meer...