Dit zijn de juryleden van ‘Celebrity MasterChef Vlaanderen’

Binnenkort komt er opnieuw een Vlaamse versie van Celebrity MasterChef. In de kookwedstrijd nemen tien bekende Vlamingen het tegen elkaar op in een ultieme kookstrijd. De kandidaten werden eerder al bekendgemaakt, maar nu volgen ook de juryleden. En die zijn niet van de minste.

MasterChef is zonder twijfel een van de bekendste kookprogramma’s ter wereld. Ondertussen was het in meer dan 60 landen te zien en ook in Vlaanderen was meer dan tien jaar geleden ontzettend populair. Volgende week, vanaf maandag 4 september, komt Play4 dus terug met een nieuwe versie.

Celebrity MasterChef Vlaanderen

In de show nemen verschillende amateurkoks het tegen elkaar op in verschillende duels, challenges, enzovoort. De Vlaamse versie met BV’s was voor het eerst te zien in 2010 en liep drie seizoenen. Nu, meer dan 10 jaar later, volgt dus nog eens een seizoen. Deze keer nemen tien bekende gezichten het tegen elkaar op.

De eerste kandidaten werden al een tijdje geleden bekendgemaakt. Toen ging het om presentatrice Cath Luyten, influencer Sarah Puttemans, komiek William Boeva en dj Hakim Chatar. Vorige week kwamen daar met radiopresentatrice Linde Merckpoel, acteur Wim Willaert, actrice Lynn Van den Broeck, zanger Bent Van Looy, regisseur Charlie De Wulf en galerijhouder Boris Devis nog eens zes namen bij.

Jury

Zij zullen zich dus moeten bewijzen voor een strenge jury. Wie er in die jury zal zetelen werd zonet bekendgemaakt. Het gaat om Nick Bril, Inge Waeles en Michaël Rewers. Bij het grote publiek zal voornamelijk Nick Bril een belletje doen rinkelen door zijn deelname aan Special Forces op VTM. Maar daarnaast is hij natuurlijk ook chef-kok in sterrenrestaurant The Jane.

Maar ook de andere twee hebben al hun strepen verdiend in het kookvak. Samen hebben ze maar liefst zes Michelin-sterren op hun naam staan. De bekende Vlamingen zullen dus sterk uit de hoek moeten komen.

Bekijk hier alvast een eerste clip van de jury van Celebrity MasterChef:

Celebrity MasterChef is vanaf maandag 4 september te zien op Play4.

Meer
Lees meer...