‘Celebrity MasterChef Vlaanderen’: Deelnemers krijgen al meteen technische proef voorgeschoteld

Op maandag, 4 maart, gaat het nieuwe seizoen van Celebrity MasterChef Vlaanderen van start. Daarin gaan opnieuw enkele bekende gezichten de strijd aan om uiteindelijk verkozen te worden tot beste chef van bekend Vlaanderen. In de eerste aflevering moeten ze zich alvast bewijzen tijdens een technische proef.

Na een succesvol eerste seizoen, komt Celebrity MasterChef Vlaanderen vanaf volgende week met een nieuw seizoen. Daarin nemen opnieuw tien bekende gezichten het tegen elkaar op. Net zoals in het vorige seizoen zijn er zowel BV’s met weinig keukenervaring als personen met iets meer ervaring. Dat zal al meteen blijken bij de eerste opdracht.

Celebrity MasterChef

Vorig seizoen ging radiogezicht Linde Merckpoel met de overwinning naar huis. Zij kreeg samen met runner-up Hakim Chatar de kans om als een van de laatste personen naar Hof Van Cleve te gaan toen Peter Goossens er nog chef was. Wat de hoofdprijs dit seizoen zal zijn, valt af te wachten. Maar één ding is zeker: de deelnemers zijn opnieuw enthousiast.

Die deelnemers dit jaar zijn Gunther Lamoot, Serine Ayari, Olga Leyers, Jan Van Looveren, Thomas Briels, Liesa Naert, Daan Alferink, Fatma Taspinar, Kawtar Ehlalouch en Titus De Voogdt.

Technische proef

In de eerste aflevering worden hun kookkunsten alvast op de proef gesteld met een eerste technische proef. Daarbij moeten alle kandidaten twee perfect gepocheerde eitjes zien te bereiden. Op het eerste zicht niet onoverbrugbaar, maar wel als je de opdracht tijdens een andere opdracht krijgt.

“Ik sta champagnerisotto met kaviaar te maken en hij roept dat hij een gepocheerd ei wil”, klinkt het alvast bij Daan Alferink. “Weet iemand hoe je dat maakt?”, vraagt Thomas Briels zich dan weer af.

Bekijk de teaser hier.

Celebrity MasterChef Vlaanderen is vanaf 4 maart elke maandag en woensdag te zien op Play4.

Meer
Lees meer...