CEO van ATTRAKT volledig vrijgesproken in zaak van voormalige FIFTY FIFTY-leden

Er is een nieuwe update in de zaak van drie leden van de K-popgroep FIFTY FIFTY tegen hun voormalige agentschap ATTRAKT. De politie heeft namelijk besloten om niet in te gaan op het verzoek om Jeon Hong-joon, de CEO van ATTRAKT, te vervolgen.

Voorlopig gaat Jeon Hong-joon, de CEO van ATTRAKT vrij in de zaak van de drie voormalige leden van FIFTY FIFTY tegen hun voormalig agentschap. Saena, Sio en Aran trokken in augustus 2023 naar de rechter om hun voormalige CEO aan te klagen voor vertrouwensschending. Specifiek gaat deze zaak over de inkomsten van het album van FIFTY FIFTY, waarbij het niet duidelijk is waar het geld naartoe is gegaan.

CEO vrijgesproken

De politie zal geen verder onderzoek voeren naar Jeon Hong-joon, de CEO van ATTRAKT. Dat heeft een verantwoordelijke van ATTRAKT laten weten. “We hebben recent een mededeling ontvangen van de politie van Gangnam in Seoul. Daarin staat dat ze de zaak rond vertrouwensschending, die werd ingediend door voormalige FIFTY FIFTY-leden Saena, Sio en Aran, niet zullen overmaken.”

In het statement maakt ATTRAKT wel opnieuw duidelijk dat zij wel nog een lopende rechtszaak hebben tegen Ahn Sung-il, de CEO van The Givers en voormalige producer van FIFTY FIFTY. Volgens Jeon zou Ahn de leden van FIFTY FIFTY namelijk gemanipuleerd hebben om een zaak aan te spannen tegen ATTRAKT. De zaak van Jeon tegen Ahn is nog steeds lopende.

FIFTY FIFTY

Ondertussen bereidt Keena, het enige lid van FIFTY FIFTY dat besloot om bij het agentschap te blijven, zich voor op haar comeback. In juni of juli zal FIFTY FIFTY terugkeren, met Keena en enkele nieuwe leden. Wie er deel zal uitmaken van de nieuwe line-up is voorlopig nog niet geweten.

Meer
Lees meer...