Chaos troef bij drie nieuwe duo’s in ‘The Big Bang’

De nieuwe spelshow The Big Bang is deze week al aan zijn vierde aflevering toe. Daarin gaan nog steeds drie bekende duo’s op zoek naar een big bang. Het duo dat die ontploffing als eerste kan veroorzaken, wint. Al verloopt dat deze week allesbehalve vlot.

Zaterdag zullen Lize Feryn & Aster Nzeyimana, Joris Hessels & Ruth Beeckmans en Marie Verhulst & Ellen Callebaut het tegen elkaar opnemen in The Big Bang. En het wordt een aflevering die al zeker eindigt met een knal.

The Big Bang

Staf Coppens lijkt niet te zijn weg te slaan van het scherm dit najaar. Naast presentator van De Verraders en zijn eigen programma Camping Coppens, is hij al enkele weken ook te zien in een programma met zijn broer, Mathias. In het nieuwe The Big Bang maken ze opnieuw gebruik van wetenschappelijke formules en testen om een spel te creëren.

In The Big Bang dagen Mathias en Staf elke aflevering drie bekende duo’s uit om zich te wagen aan een reeks ongezien spannende proeven. Zij betreden elk de arena voor een race tegen de tijd. Daar moeten ze als eerste de eindmeet weten te bereiken om zo de ultieme ‘Big Bang’ te veroorzaken. Maar voor ze daar in kunnen slagen, staan hen heel wat avonturen te wachten.

Drie nieuwe duo’s

Deze week mogen Marie Verhulst & Ellen Callebout, Ruth Beeckmans & Joris Hessels en ook Lize Feryn & Aster Nzeyimana zich bewijzen. Die laatste is allesbehalve fan van de eerste proef. “Ik moet toch niet in die ton? Dit is een nachtmerrie, er zit water in”, roept Aster uit.

En dat is niet de enige ‘natte’ opdracht die ze voorgeschoteld krijgen. Eenmaal ontsnapt, worden Aster zijn wiskundige vaardigheden op de proef gesteld terwijl hij als een ratje moet lopen in een waterrad. Lize moet ondertussen haar scherpste reflexen tonen.

Bekijk de preview hier:

The Big Bang is elke zaterdag om 20.35 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...