‘The Big Bang’: Deze drie duo’s nemen het tegen elkaar op in een nieuwe speeltuin van de broers Coppens

Het is zaterdag tijd voor de derde aflevering van The Big Bang. Daarin zullen drie nieuwe duo’s de uitdaging aangaan om het in Universum Coppens tegen elkaar op te nemen. En ook deze keer staan er hen enkele verrassingen te wachten.

Zaterdag zullen Laura Tesoro & Gers Pardoel, Jamie-Lee Six & Nicolas Caeyers en Christophe Stienlet & Jeroen Verdick het tegen elkaar opnemen in The Big Bang. En het wordt een aflevering die al zeker eindigt met een knal.

Ballonnen

De derde aflevering van The Big Bang staat volledig in het teken van ballonnen. De deelnemers moeten waterballonnen door een prikkeldraadparcours loodsen, zich ondersteboven in een aquarium hijsen en een bom doen knallen. Maar er staan hen onderweg nog heel wat verrassingen te wachten.

Laura en Gers zijn naar eigen zeggen heel goed op elkaar ingespeeld, maar ze kennen toch een moeizame start. “We zijn te snel, we moeten waarschijnlijk eerst nog iets anders proberen”, klinkt het zo bij Laura, terwijl Gers moeite heeft om zijn innerlijke pyromaan onder controle te houden. Ook Jamie-Lee en Nicolas pakken het spel op een verschillende wijze aan. Zo begint Jamie-Lee heel gestresseerd aan de opdrachten, terwijl Nicolas vooral zin heeft in het avontuur. Die laatste zal ook zijn acrobatische “Alegria-moves” laten zien. Dat belooft. Het derde en laatste team, bestaande uit Christophe Stienlet en Jeroen Verdick, krijgt dan weer te kampen met hoogtevrees. Wie van deze drie duo’s zal erin slagen om als eerste de bom te laten ontploffen?

Bekijk hier de teaser voor de aflevering van zaterdag:

The Big Bang is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op VTM en online via VTM GO.

Meer
Lees meer...