‘The Big Bang’ gaat deze week van start met een knal (en veel angst)

Dit weekend, op 23 september, gaat het nieuwe programma van de broers Coppens van start. In The Big Bang zullen verschillende duo’s het tegen elkaar opnemen in een strijd om als eerste de ‘big bang’ te veroorzaken. In de eerste aflevering zien we alvast hoe het spel niet meteen voor iedereen is weggelegd.

Staf Coppens lijkt niet te zijn weg te slaan van het scherm dit najaar. Naast presentator van De Verraders en zijn eigen programma Camping Coppens, is hij vanaf deze week ook te zien in een programma met zijn broer, Mathias. In het nieuwe The Big Bang maken ze opnieuw gebruik van wetenschappelijke formules en testen om een spel te creëren.

The Big Bang

In The Big Bang dagen Mathias en Staf elke aflevering drie bekende duo’s uit om zich te wagen aan een reeks ongezien spannende proeven. Zij betreden elk de arena voor een race tegen de tijd. Daar moeten ze als eerste de eindmeet weten te bereiken om zo de ultieme ‘Big Bang’ te veroorzaken. Maar voor ze daar in kunnen slagen, staan hen heel wat avonturen te wachten.

Het programma gaat deze zaterdag van start met meteen drie opvallende duo’s: Nora Gharib & Andy Peelman, Dina Tersago & Bart Appeltans en Jelle De Beule & Koen De Poorter. In een eerste fragment zien we alvast hoe Jelle De Beule spijt begint te krijgen van zijn deelname.

Schrik

Naast een geblinddoekt reflexenspel met waterballonnen, moeten ze een evenwichtsbalk op grote hoogte trotseren om munitie te verkrijgen en vervolgens de weg naar ‘The Big Race’ helemaal vrij te spelen. “Ik durf dit niet, ik durf dit echt oprecht niet! Gaan we gewoon schuifelen?”klinkt het bij Jelle wanneer de hoogtevrees toeslaat op de evenwichtsbalk.

The Big Bang is vanaf 23 september elke zaterdag om 20.35 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...