‘The Big Bang’ met broers Coppens komt eraan: Bekijk hier het eerste fragment

De laatste jaren staan de broers Coppens bekend om hun wetenschapsprogramma’s op VTM. Zo zagen we al Het Lichaam van Coppens en De Code van Coppens. Deze keer komen ze met The Big Bang, waar bekende duo’s een Big Bang moeten veroorzaken. Wat daarmee precies wordt bedoeld, valt af te wachten.

Het nieuwe tv-seizoen komt eraan. Zowel Play4 als VRT 1 lieten al weten welke programma’s er op de zenders zitten aan te komen en ook VTM heeft een overvolle programmatie klaarstaan. Naast de terugkeer van onder andere FamilieDe Verraders en Blind Getrouwd keren ook Mathias en Staf Coppens terug. Deze keer doen ze dat met het gloednieuwe programma The Big Bang.

The Big Bang

De broers Coppens zijn dit najaar weer te zien op het televisiescherm. Na de zomervakantie nemen ze de VTM-kijkers mee in hun The Big Bang. Het format komt rechtstreeks uit het brein van Staf en Mathias Coppens en zal de nodige portie humor en avontuur bevatten.

In het programma dagen Mathias en Staf elke aflevering drie bekende duo’s uit om zich te wagen aan een reeks ongezien spannende proeven. Zij betreden elk de arena voor een race tegen de tijd. Daar moeten ze als eerste de eindmeet weten te bereiken om zo de ultieme ‘Big Bang’ te veroorzaken. Maar voor ze daar in kunnen slagen, staat hen heel wat avonturen te wachten.

Eerste beelden

Een exacte startdatum voor het programma is er nog niet, maar bij de bekendmaking van hun programmatie deelde VTM wel alvast enkele eerste beelden. Daarin krijgen we alvast de eerste duo’s te zien: Francisco Schuster & Gloria Monserez en Henk Rijckaert & Jens Dendoncker.

In de clip lijkt het spel in de eerste plaats iets weg te hebben van De Code van Coppens, maar toch zal het er anders uitzien. Zo moeten de duo’s alvast proberen om op Bambi-wijze een glijdend parcours op te klimmen om zo twee grote darts vrij te spelen. Met die darts moeten ze dan een ontploffing veroorzaken.

Bekijk de eerste beelden van The Big Bang hier:

The Big Bang verschijnt dit najaar op VTM.

Meer
Lees meer...