‘Chateau Meiland’ komt (heel) binnenkort met nieuwe afleveringen

Zet de wijn maar al klaar, want de familie Meiland komt vanaf woensdag 19 januari weer gezellig je living binnen. In de nieuwe afleveringen van Chateau Meiland, die te zien zullen zijn op Play5, volgen we de familie tijdens de (zoveelste) verhuis en de tweede zwangerschap van dochter Maxime.

De Meilandjes zijn hot, en daar maken ze maar al te graag gebruik van. Een aantal jaar geleden vertrok ‘pater familias’ Martien Meiland met zijn vrouw Erica en dochter Maxime naar een chateau in Frankrijk. De familie werd daarbij gevolgd door een camera, die alles van dichtbij volgde. Zo restaureerden ze de chateau en ontvingen ze heel wat gasten. Toch besloten ze iets later terug naar Nederland te verhuizen en ook de camera verhuisde mee.

Van oost naar west

Toen de Meilandjes voor het eerst verhuisden uit hun bekende chateau, was dat naar het oosten van Nederland. Daar verbouwden ze een gigantisch stuk grond tot drie aparte huizen, zodat ieder lid van de familie zijn eigen plekje had. Toch besloot de familie om na een korte tijd in Hengelo terug te keren naar hun roots in het westen van het land. In het nieuwe seizoen zullen de kijkers dus zien hoe Martien, Erica en Maxime weer verhuizen, deze keer richting het strand.

Het seizoen dat vanaf 19 januari te volgen is op Play5 is ook meteen al het zesde. Hoewel het nog niet zo lang lijkt, is de familie Meiland (en de legendarische uitspraken van Martien) al langer in ons leven dan dat we zouden durven toegeven. Het nieuwe seizoen volgt ook de tweede zwangerschap van dochter Maxime en haar weg naar zelfstandigheid.

Chateau Meiland is vanaf woensdag 19 januari te bekijken op Play5 en via goplay.be

Play 5
Meer
Lees meer...