Check wat Serena Williams op een dag eet, en je gaat je minder schuldig voelen

Een dessertje hier, een zak chips daar. We moeten maar iets ongezonds eten, en voelen ons meteen schuldig. Maar als je leest wat Serena Williams op een dag binnenspeelt, dan trek je je ogen pas écht open. 

De website bon appétit vroeg zich af hoeveel maaltijden toptennisster Serena Williams nu eigenlijk op één dag opeet. Want wie veel calorieën verbrandt, moet er ook veel binnenkrijgen. Maar het resultaat is echt verbazingwekkend.

Ontbijt

Om de ochtend fris te starten, is Serena altijd wel te vinden voor een smoothie en wat vers fruit. Goed begonnen is half gewonnen, maar dat houdt haar niet tegen om het zoetebekje in haar naar boven te halen. Als er ergens in de buurt beignets te vinden zijn, zal de tennisster er niet voor terugdeinzen.

Lunch

Als de klok 12 slaat, is het tijd voor taco’s. Alhoewel, voor Serena is het al-tijd tijd voor taco’s. De kampioen kan niet genoeg krijgen van de Mexicaanse snack. Niemand schrikt ervan als ze weer eens een foto van de krokante tortilla op Instagram post en ooit schreef ze zelfs op Facebook: “Ik wil taco’s. Ik wil elke dag taco’s. Ik weet niet wat ik moet doen … Is er hulp voor iemand die elke dag taco’s wil eten?”

Wanneer ze om de één of andere reden toch geen taco’s kan krijgen, viert Serena haar overwinningen met andere lekkernijen. Frietjes, pizza’s en soms, heel soms is er niets beters dan homemade maaltijden. Als Williams achter het fornuis staat, staat er vaak Gumbo op het menu. Een stoofpotje die zijn oorsprong in Louisiana vindt.

Snacks

Naast taco’s heeft de tennisster nog een andere verslaving: Moon Pie. Een Amerikaans tussendoortje dat bestaat uit twee koekjes en gevuld is met marshmellow. Om het geheel nog heerlijker te maken, is de snack ondergedompeld in chocolade. En Serena is er zot van! “Ik hou van Moon Pie. Als zij mij sponsorden, zou ik ongelofelijk zwaar worden. En nu wil ik een Moon Pie!”

Je ziet het: eens zondigen is niet zo erg! Maar wie het dieet van Serena wil volgen zonder een pak aan te komen, kan maar beter aan het sporten slaan.
Meer
Lees meer...