Chris Evans in gesprek voor remake musicalfilm ‘Little Shop of Horrors’

Chris Evans is in onderhandeling met Warner Bros. om een rol te spelen in de sciencefiction musicalfilm Little Shop of Horrors. Warner Bros. is al sinds afgelopen herfst acteurs aan het sprokkelen voor z’n nieuw project. En nu is volgens The Hollywood Reporter Chris Evans’ naam gevallen.

Regisseur Greg Berlanti is al jaren bezig aan een remake van Little Shop of Horrors. De nieuwste geruchten doen nu de ronde dat Captain America-acteur Chris Evans in gesprek is voor de rol van tandarts Orin Scrivello. Zijn personage is het sadistische vriendje van de vrouwelijke hoofdrol Audrey.

Little Shop of Horrors

Ook al is er nog niks bevestigd, toch postte de acteur een veelzeggende tweet op zijn profiel. Daarop deelde hij zelf het artikel van The Hollywood Reporter met een tandje bij. Chris Evans is trouwens niet de enige potentiële naam die circuleert. Rocketman-acteur Taron Egerton en Scarlett Johansson zouden ook al gelinkt zijn aan de film. Zij zouden de hoofdrol van Seymour Krelborn en Audrey spelen, maar dat ligt nog niet vast. Billy Porter zal al zeker de stem van de vleesetende plant Audrey II inspreken.

Little Shop of Horrors vertelt het verhaal van Seymour Krelborn, een bloemist die werkt bij Mushniks Skid Row Florist Shop. Daar is hij onderdanig aan de eigenaar, meneer Mushnik, maar is hij ook stiekem verliefd op z’n collega Audrey. Seymour Krelborn wordt beroemd als hij een mysterieuze plant ontdekt die hij Audrey II noemt. Alleen wordt zijn leven wat ingewikkelder als de plant vraagt om gevoed te worden met menselijk bloed, en uiteindelijk zelfs met mensen …

Musical

Oorspronkelijk werd Little Shop of Horrors in 1960 uitgebracht door Roger Corman. Later werd de film in de jaren tachtig bewerkt tot een theatermusical. Die musical diende als inspiratie voor de cultfilm uit 1986, geregisseerd door Frank Oz. Daarin zien we Rick Moranis als Seymour, Ellen Greene als Audrey, Steve Martin als Orin en Levi Stubbs als Audrey II. De film werd genomineerd voor verschillende prijzen.

Geen idee over wat Little Shop of Horrors gaat? Bekijk hier eens de trailer van de film in 1986:

Meer
Lees meer...