Chris Pratt en Katherine Schwarzenegger verwelkomen eerste kindje samen

Chris Pratt Katherine Schwarzenegger
Isopix

Chriss Pratt en zijn echtgenote Katherine Schwarzenegger hebben hun eerste kindje samen verwelkomd. Het was Katherines broer Patrick Schwarzenegger die het nieuws verklapte aan enkele fotografen.

Het was al lang geweten dat Chris Pratt en Katherine Schwarzenegger hun eerste kindje verwachtten samen. Maar er was nog geen zekerheid over of het kindje er nu al was of niet. Tot nu, want Patrick Schwarzenegger heeft zijn mond voorbij gepraat.

Babybezoek

Het was Entertainment Tonight dat een filmpje in handen kreeg waarop te zien was hoe Patrick Schwarzenegger door een fotograaf gefeliciteerd werd omdat hij “oom was geworden”. De fotograaf vroeg ook hoe het ging met Katherine en de pasgeboren baby. Patrick antwoordde: “Alles gaat goed, ik heb een klein cadeautje mee voor haar”. Vervolgens toonde hij een cadeautje, ingepakt met een roze strik.

Patrick zei dus “voor haar”, waardoor je kan veronderstellen dat Chris en Katherine een dochtertje hebben gekregen. Maar het kan natuurlijk ook dat het cadeautje niet voor de baby was, maar voor de kersverse mama Katherine. Het kan dus ook nog steeds dat het een jongetje is. Ook over een naam is nog niets bekend, maar we weten nu wel met zekerheid dat het kindje geboren is.

Tweede keer papa

Het is dan wel het eerste kindje van Chris Pratt en Katherine Schwarzenegger samen. Maar het is niet de eerste keer dat Chris Pratt papa wordt. Hij heeft al een zoontje uit zijn huwelijk met actrice Anna Faris. Jack Pratt werd geboren in 2012 en viert later deze maand zijn achtste verjaardag.

Sinds hun scheiding doen Chris Pratt en Anna Faris aan co-ouderschap. De kleine Jack heeft er nu dus ook een halfbroertje of -zusje bij. Chris Pratt en Anna Faris leerden elkaar in 2007 kennen op de set van Take Me Home Tonight. In 2009 gaven ze elkaar het jawoord en drie jaar later werd Jack geboren. In 2017 beslisten de twee om een punt achter hun huwelijk te zetten. Een jaar later begon Chris Pratt een relatie met Katherine Schwarzenegger, dochter van Arnold en zelf ook een populaire auteur. In juni vorig jaar trouwde het koppel en nu hebben ze dus ook hun eerste kindje samen verwelkomt.

Gesponsorde artikelen