‘Cockfishing’: de nieuwe datingtrend

Dick pic
GettyImages

Tegenwoordig worden we overstelpt met nieuwe datingtrends. Denk maar aan Kondo-ing of catfishing. Maar nu heb je een nieuwe trend die toch wel opmerkelijk is: cockfishing. Het lijkt een beetje op catfishing, maar dan met het zaakje dat zich tussen je benen bevindt.

Er is weer een nieuwe datingtrend opgedoken. Het kan tegenwoordig niet meer op, want de ene trend volgt de andere op. Cockfishing is tegenwoordig een échte hype. En je leest het goed, het woord piemel zit erin, dus het heeft alles te maken met je jongeheer daar beneden.

Cockfishing en catfishing

De nieuwe trend cockfishing wordt vaak gerelateerd aan de term catfishing. Dan ga je online een fake profiel aanmaken om op die manier andere mensen aan te trekken om met je te daten. Maar zij weten natuurlijk niet dat je stuurt met een nepaccount.

Cockfishing werkt ook een beetje op dezelfde manier. Je stuurt een ordinaire dickpic van je zaakje daar beneden, maar in plaats van die door te sturen, ga je de foto bewerken om alles een tikkeltje groter te laten lijken.

iPhone 11

Dickpic
GettyImages

Mannen kunnen hun foto achteraf bewerken, een item naast hun piemel houden waardoor die groter lijkt óf je hebt een iPhone 11. De camera van het nieuwe toestel heeft namelijk een functie die objecten onder een bepaalde hoek vergroot. Zo maak je het mannen die hun jongeheer willen vergroten, wel heel makkelijk.

Kijk dus aandachtig naar de foto, maar niet per se naar wat erop staat. In plaats daarvan kijk je naar de zijkanten, want een Photoshop-fail is snel gebeurd. Een randje dat vervormd is of een lijn in de foto die niet klopt zijn de uitgangspunten waar je op moet letten.

Gesponsorde artikelen