Left Right
scrollTop top

Cole Sprouse heeft een tweede Instagram-account waarop hij cameraduels wint


Cole Sprouse Instagram Cameraduels
© EPA

Veel bekende mensen hebben een haat-liefde-verhouding met sociale media. Acteur Cole Sprouse lijkt één van de uitzonderingen te zijn. Hij maakte namelijk twee Instagram-accounts aan: ééntje waarop hij zijn werk deelt en een ander waarop hij zich amuseert met fans die een foto van hem proberen te nemen.

Cole Sprouse is een acteur van de bovenste plank. Op alle vlakken. Hij veroverde onze harten al toen ie nog heel klein was en in Friends Ben speelde, het zoontje van Ross en zijn ondertussen lesbische ex-vrouw Susan. Smelten, dat deden we.

Cole Sprouse op Instagram

Schattig kunnen we hem niet meer noemen ondertussen. Maar onze harten veroveren, dat doet ie nog steeds. Zijn Instagram-account staat vol foto’s die Cole zelf van andere mensen gemaakt heeft. Af en toe is zijn vriendin Lili Reinhart ook te spotten en héél zelden zien we ook eens zijn eigen gezicht.

Bovenaan het profiel deelt de acteur ook nog een link naar een ander account. Daarop deelt hij de “cameraduels” die ie (niet) wint. De foto’s die hij maakt, zijn niet altijd de mooiste. Maar dat maakt Sprouse goed door de geniale en grappige commentaren die hij erbij post. Wij selecteerden onze favorieten.

Hoe weet je dat ze foto’s van je nemen?

“Ik krijg de laatste tijd veel vragen, zoals ‘Hoe weet je dat ze foto’s van jou nemen, dawg?’ Omdat de camera recht op mijn ziel gericht is, dawg, en de fotograaf niet kan stoppen met trillen.”

De cheetah

“Deze vrouw op de metro dacht dat ze even snel was als de cheetah op haar iPhone-hoesje. Ze wist niet wat te doen toen ik mijn telefoon net zo snel boven haalde. De cheetah was verslagen, en ik reed naar huis in een waas van overwinning.”

Geen schaamte

“Dit kind kon het allemaal niks schelen.”

Geen schaamte 2.0

“Deze dame gaf geen moer om de publieke opinie. Oké, misschien heeft ze wel ’s werelds grootste cameltoe, maar ze droeg hem trots en het kon haar niks schelen wat ik over haar dacht.”

De “originele” fotografen

KJ Apa

“‘Hoe weet je dat ze een foto van jou aan het maken was, Cole? Misschien was ze er een aan het maken van KJ.’ Hmm, goed punt, maar heb je er ooit over nagedacht: eat my ass??? Ik weet heel zeker dat ik enorm populair ben bij het ouder wordende 420-publiek.”

Cole Sprouse zelf

“Dit is een foto van ik die een duel win. Je kan zien dat ik aan het winnen ben, doordat ik kwaadaardig aan het lachen ben, een reactie die mijn tweede natuur is ondertussen.”

BTS

Nog een leuk weetje over het profiel? @camera_duels volgt maar één ander Instagram-account. De gelukkige? Niet Cole Sprouse zelf. Niet zijn vriendin Lili Reinhart. Allemaal geen succes. Cole Sprouse volgt alleen de K-popband BTS!


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…