Comedyspecial ‘Pete Davidson: Turbo Fonzarelli’ staat nu op Netflix

Netflix heeft zojuist een nieuwe comedyspecial gelanceerd. Het gaat om Pete Davidson: Turbo Fonzarelli. Het is al de tweede Netflixspecial van de recent 30 jaar geworden Amerikaanse komiek en acteur.

Netflix zet de laatste jaren onder de naam ‘Netflix is a Joke‘ fors in op comedy. Op dat vlak is het de laatste tijd opnieuw zeer druk bij de streamingdienst. Zo verscheen halverwege november Matt Rife: Natural Selection, een special die al snel voor veel ophef zorgde door een mop over huiselijk geweld. Niet veel later kwam Matt Rife ook met heel wat andere zaken in opspraak. Op Kerstmis volgde dan Ricky Gervais: Armageddon en ook daarop kwam kritiek door omstreden woordgebruik. Toch leverde de special Ricky Gervais afgelopen weekend een Golden Globe Award op.

Pete Davidson

Ondanks al die controverse waren beide specials wel een groot succes, en dat zal ongetwijfeld ook het geval zijn bij Pete Davidson: Turbo Fonzarelli. De 30-jarige Amerikaanse comedian en acteur is zeker niet door iedereen even geliefd, maar heeft wel een trouwe fanbase. Zo scoorde hij bijna vier jaar geleden ook met zijn vorige Netflixspecial Alive From New York.

En hoewel Pete Davidson recent 30 jaar is geworden zal hij zich ook in Turbo Fonzarelli niet inhouden. “Van zijn jeugdliefde voor Leonardo DiCaprio tot het verontrustende geschenk dat hij kreeg van een stalker: comedian Pete Davidson gaat los in deze stand-upspecial”, klinkt het bij Netflix.

Bekijk hier een korte preview van Pete Davidson: Turbo Fonzarelli:

Pete Davidson: Turbo Fonzarelli is nu te streamen op Netflix. Zoek je iets anders om te bekijken? Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...