Netflix deelt eerste teaser van comedyspecial ‘Ricky Gervais: Armageddon’

Het is volgende maand tijd voor meer comedy op Netflix. Ricky Gervais komt dan namelijk met zijn special Armageddon. Het is voor de Britse comedian alweer zijn derde special voor Netflix en een eerste promoclip belooft alvast het beste.

Nadat de jonge Amerikaanse comedian Matt Rife eerder deze maand zijn eerste Netflixspecial loste, is het eind december aan de ervaren Britse comedian Ricky Gervais. Die heeft al langer een deal met Netflix, waarvoor hij onder andere drie seizoenen van het geniale After Life maakte. Daarnaast kwam Ricky Gervais in 2018 met de Netflixspecial Humanity en volgde in 2022 de special SuperNature. Op die laatste kwam toen vanuit sommige hoeken kritiek omdat er enkele moppen over transpersonen inzitten.

Ricky Gervais: Armageddon

Ricky Gervais tourt al enige tijd rond de wereld met de show Ricky Gervais: Armageddon. Zo was hij onder andere te zien in de legendarische Hollywood Bowl in Los Angeles in de Verenigde Staten. Die ene show bracht maar liefst 1,4 miljoen pond (1,6 miljoen euro) op, een record voor een stand-upshow.

Wie Ricky Gervais: Armageddon nog niet live zag, kan op Kerstmis terecht op Netflix. Op 25 december verschijnt de special namelijk op de streamingdienst. De verwachtingen daarbij zijn alvast hooggespannen, want de reacties op Armageddon zijn haast unaniem positief. “Ricky Gervais spreekt over het einde van de mensheid, politieke correctheid, familiehuwelijken, begrafenissen en artificiële intelligentie”, klinkt de officiële uitleg. Zelfs noemt de komiek het alvast zijn favoriete show ooit.

Bekijk hier de clip van Ricky Gervais: Armageddon:

Ricky Gervais: Armageddon is vanaf maandag 25 december te zien op Netflix.

Meer
Lees meer...