Left Right
scrollTop top

Ricky Gervais vernieuwt ‘After Life’ met derde seizoen en sluit deal met Netflix


After Life Netflix
© Netflix

Seizoen 2 van After Life staat nog geen twee weken online en bedenker en acteur Ricky Gervais heeft al bevestigd dat er een derde seizoen zal komen. Daarnaast bood Netflix hem een overeenkomst aan om komende jaren series en stand-upcomedy te produceren voor de streamingdienst.

Na de razend populaire eerste twee seizoenen van After Life wordt de serie verlengd met een derde seizoen! Ook Netflix zelf is fan van bedenker en hoofdrolspeler Ricky Gervais. De streamingdienst wil namelijk meer series van de acteur en sluit een deal met hem.

After Life

Het verhaal volgt Tony (Ricky Gervais) die een perfect leven leidt tot zijn vrouw Lisa sterft en hij alleen achterblijft. Tony’s leven verandert drastisch en wordt depressief. Maar Tony besluit om hem niets meer aan te trekken van wat anderen van hem denken en gewoon te doen wat hij zelf wil. En dat ziet hij als zijn eigen superkracht. Toch blijkt het moeilijker vol te houden dan oorspronkelijk gedacht.

Seizoen 2 van After Life staat sinds 24 april op Netflix!

Netflixdeal

Netflix wil naast een derde seizoen van de donkere komedieserie After Life meer van Ricky Gervais op de streamingdienst. “Ik was van plan om binnenkort met pensioen te gaan en dronken door mijn huis te dwalen totdat ik dood neer zou vallen, maar ik ben daar door de lockdown nu alweer klaar mee. Daarnaast deed Netflix me een aanbod dat ik niet kon weigeren”, liet de acteur weten in een verklaring aan entertainmentwebsite The Hollywood Reporter. Gervais zal meerdere reeksen en stand-upcomedy specials maken voor Netflix.

Wanneer we het derde seizoen van After Life mogen verwachten, is nog niet bekend gemaakt.

Dit zijn de 50 beste series op Netflix


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  43.944.089
 • Aantal
  doden
  1.166.685
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  333.718
 • Aantal
  doden
  10.899