Comedyspecial ‘Ricky Gervais: SuperNature’ staat nu op Netflix

Vanaf vandaag kan je op Netflix kijken naar de comedyspecial SuperNature van Ricky Gervais. ‘SuperNature’ is de tour waarmee Gervais de wereld rondreisde. De tour startte in 2019, maar door de uitbraak van de coronapandemie moest deze 18 maanden uitgesteld worden. Wie die tour gemist heeft, kan de show nu dus bekijken via Netflix.

Fans van de humor van Ricky Gervais worden vandaag in de watten gelegd door Netflix. Op de streamingdienst kan je vanaf vandaag namelijk de nieuwe comedyspecial van Gervais vinden, Ricky Gervais: SuperNature. Het gaat om een opname van zijn recente tour ‘SuperNature’.

Ricky Gervais: SuperNature

In SuperNature gaat Ricky Gervais dieper in op de regels van humor en hoe hij z’n kat in de watten legt. Maar een groot deel van de show is natuurlijk weggelegd voor het bovennatuurlijke. Dat probeert Gervais in zijn show te ontkrachten. Want uiteindelijk, zo besluit hij, is de gewone natuur al bijzonder genoeg.

SuperNature is niet de eerste comedyspecial van Ricky Gervais die op Netflix te zien is. Sinds 2018 kan je daar namelijk al kijken naar de special Humanity. Daarnaast maakte Gervais ook al de reeks After Life voor Netflix, waarin hij zelf de hoofdrol speelt. Het derde en laatste seizoen van die zwarte komedie verscheen eerder dit jaar op de streamingdienst. Op dit moment werkt Gervais nog aan een nieuwe special voor Netflix, die zal de naam Armageddon krijgen, maar verder is er nog niets over geweten.

Bekijk hier een fragment uit Ricky Gervais: SuperNature:

Bekijk hier onze top 50 met de beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...