Left Right
scrollTop top

Ricky Gervais bevestigt dat opnames seizoen drie van ‘After Life’ begonnen zijn


After Life
© After Life – Bron: Netflix

After Life, de serie van Ricky Gervais, is aan de opnames van het derde seizoen begonnen. Dat bevestigde de Britse acteur en regisseur op Twitter.

In mei van 2020 bevestigde Netflix al dat er een derde seizoen ging komen van de existentiële komediereeks van Ricky Gervais. Nu, bijna een jaar later, zijn de opnames begonnen. In de show volgen we Tony, gespeeld door Gervais, die het leven niet meer ziet zitten na de dood van zijn vrouw Lisa. Tony werkt als journalist bij een plaatselijke krant en gaat niet bepaald optimistisch door het leven, in zijn denkwijze gesterkt door de mensen die hij tegen het lijf loopt en uiteindelijk vriend mee wordt. Spoiler: hij vindt in het bejaardentehuis van zijn vader een nieuwe liefde en begint de toekomst toch wat rooskleuriger te zien. Rooskleuriger op Tony zijn manier.

Enige show met derde seizoen

In een interview met het magazine GQ vertelde Gervais dat het de eerste keer is dat hij een derde seizoen wil maken van een serie. Eerder maakte de Brit ook maar twee seizoenen van series als The Office (UK), Extras en Derek. “De wereld is te rijk. Ik hoef geen oude paden te betreden. Er zijn tien personages in After Life die het hoofdpersonage kunnen zijn in een andere serie. In het eerste seizoen werd mijn personage ontwikkeld, maar ondertussen is er al veel meer mogelijk”, zegt Gervais.

Laatste seizoen

Gervais heeft al laten weten dat dit het laatste seizoen wordt. Zowel het eerste als tweede seizoen bestonden uit zes afleveringen en dat zal nu ook het geval zijn. Er is nog niets officieel naar buiten gebracht over de personages, maar wel is zeker dat Lisa (Kerry Godliman) een cruciale rol zal blijven spelen. Wij kijken alvast uit naar dit derde seizoen, hopelijk met alle hoofdrolspelers van de vorige seizoenen.

Bekijk hier de 50 beste series op Netflix!


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…