Left Right
scrollTop top

Conor McGregor gooit zijn drank naar Machine Gun Kelly op rode loper van VMA’s


MTV VMA Conor McGregor Machine Gun Kelly
© Stephen Lovekin/Shutterstock/Isopix

Conor McGregor heeft op de afgelopen nacht op de rode loper van de MTV Video Music Awards in het Barclays Center in Brooklyn, New York voor een opmerkelijk incident gezocht. De UFC-ster gooide daar zijn drankje naar Machine Gun Kelly en leek de rapper ook te willen slaan.

Als Conor McGregor ergens verschijnt, is enige tumult nooit ver weg. De MMA-vechter lijkt in de ring dan wel al even over zijn hoogtepunt heen, hij haalt nog steeds vaak het nieuws met extra sportieve zaken. Zondag kwam McGregor opnieuw in opspraak door tumult te veroorzaken op de rode loper van de MTV VMA’s. Op beelden is namelijk te zien hoe de Ier zijn drank gooit naar rapper Machine Gun Kelly.

Volgens TMZ Sports begon het incident toen Conor McGregor een foto wilde nemen samen met Machine Gun Kelly. De rapper zou die selfie geweigerd hebben en McGregor zelfs geduwd hebben waarna zijn drankje morste. Daarop zou de Ier de rest van zijn drank naar Machine Gun Kelly gegooid hebben.

Little vanilla boy rappers

Karen Kessler, de woordvoerder van Conor McGregor, ontkent dat verhaal. “Hij heeft niemand om een ​​foto gevraagd en heeft ook niet de aanzet gegeven tot dit incident. Hij kent Machine Gun Kelly niet, afgezien van het feit dat hij afgelopen juli het gevecht van Conor bijwoonde”, klinkt het.

McGregor zelf zei ook na afloop dat hij de rapper niet kende. “Ik vecht alleen tegen echte vechters, mensen die echt vechten, weet je wat ik bedoel? Ik vecht zeker niet tegen little vanilla boy rappers. Ik ken de man niet eens. Ik weet niets over hem, behalve dat hij bij Megan Fox is”, zei hij tegen Entertainment Tonight.

Machine Gun Kelly zelf weigerde achteraf iets te zeggen over het incident.

Bekijk hier de reactie van Machine Gun Kelly


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…