Left Right
scrollTop top

‘Cooking with Paris’ staat nu op Netflix


Cooking With Paris
© Netflix

Cooking with Paris, de nieuwste kookshow met Paris Hilton, staat vanaf vandaag op Netflix. In de show krijgen we Paris Hilton te zien in haar eigen keuken waar ze, bijgestaan door verschillende andere celebrity’s, gerechten in elkaar tovert.

Vanaf vandaag kan je op Netflix kijken naar Cooking With Paris. In die reeks volgen we Paris Hilton in de keuken. Paris is niet de beste chef, maar ze doet wel haar best. En dat doet ze samen met enkele andere bekende gezichten.

Van Kim Kardashian tot Demi Lovato

Paris wordt tijdens elke aflevering bijgestaan door een ander bekend gezicht. De eerste aflevering wordt zo al meteen een flashback, want daarin wordt Kim Kardashian voor één keer op nieuw de persoonlijke assistente van Paris Hilton, de job waarmee Kim jaren geleden haar eerste stapjes in de showbizzwereld zette.

In de afleveringen daarna verschijnen Saweetie, Demi Lovato, Nikki Glaser, Lele Pons en Paris’ zus Nicky en mama Kathy Hilton.

Trailer

De reeks kreeg al een trailer waarin we te zien kregen waaraan we ons mogen verwachten. Zo verscheen Paris in de meest bombastische outfits in de keuken. Daarna zagen we ook hoe ze op een heel gevaarlijke manier aardappelen schilt en hoe alles wordt afgewerkt met een gigantische hoeveelheid glitter. Netflix liet daarover al weten dat Paris in totaal zo’n halve kilo eetbare glitter gebruikt.

Waar die glitter allemaal in terechtkomt kan je vanaf vandaag zien op Netflix.

Bekijk hier de trailer voor Cooking With Paris:

Bekijk hier onze top 50 met de beste series op Netflix.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…