Left Right
scrollTop top

Paris Hilton krijgt eigen kookprogramma op Netflix


Paris Hilton kookprogramma
© YouTube Paris Hilton

Paris Hilton krijgt vanaf volgende maand haar eigen kookprogramma op Netflix. De show, die heel toepasselijk Cooking with Paris heet, gaat in première op 4 augustus. Paris Hilton zal er verschillende gerechten koken waarbij ze de hulp krijgt van enkele van haar bekende vrienden.

Netflix heeft met titels als Chef’s Kitchen en Nailed It al een uiteenlopend aanbod aan kookprogramma’s, maar volgende maand komt daar nog een bijzondere show bij. Niemand minder dan Paris Hilton gaat namelijk haar kookshort aantrekken en tonen wat ze zoal op tafel kan toveren.

Cooking with Paris

Paris Hilton staat bekend om verschillende dingen, maar koken maakt daar (voorlopig) nog geen deel van uit. Het enige wapenfeit in de keuken van Paris is een YouTubevideo waarin ze uitlegt hoe ze lasagne maakt. Die video kreeg de titel Cooking with Paris en dat wordt ook de titel van haar kookprogramma op Netflix.

Enkele van de hoogtepunten uit de YouTubevideo zijn de chihuahua Diamond Baby die een eigen kookshort kreeg, Paris die de hele tijd staat te koken op torenhoge stiletto’s en Paris die laat vallen dat het eigenlijk de eerste keer is dat ze kookt in haar keuken en niet weet of ze wel een rasp heeft. Daarnaast kiepert ze ook een enorme lading zout in haar eten en heeft ze een zonnebril met diamantjes die ervoor zorgt dat haar ogen niet beginnen te tranen wanneer ze uien snijdt.

We mogen ons dus verwachten aan een interessante kookshow. Cooking with Paris verschijnt op woensdag 4 augustus op Netflix en zal bestaan uit zes afleveringen.

Bekijk hier onze top 50 met de beste series op Netflix.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…