Left Right
scrollTop top

‘Cooking with Paris’: Deze celebs komen koken met Paris Hilton op Netflix


Cooking with Paris
© Netflix

Binnenkort krijgt Paris Hilton haar eigen kookprogramma op Netflix. Daarin wordt ze bijgestaan door andere bekende gezichten en wie dat zijn, is nu bekendgemaakt.

De nieuwste kookshow van Netflix wordt een heel bijzondere. We gaan een amateurchef volgen in de keuken. Maar niet zomaar de eerste de beste. Nee, het is Paris Hilton, de hotelerfgename/dj/zangeres komt met haar eigen programma Cooking With Paris en dat doet ze niet alleen.

Kim Kardashian

Ooit, in een ver verleden, was Kim Kardashian enkel bekend omdat ze de persoonlijke assistente was van Paris Hilton. En voor Cooking With Paris zal ze dat nog een keertje komen doen. In de eerste aflevering van de reeks wordt Paris Hilton namelijk bijgestaan door Kim Kardashian. Zij gaan samen een frittata koken.

In de afleveringen daarna verschijnen onder andere Saweetie, Demi Lovato, Nikki Glaser, Lele Pons en Paris’ zus Nicky en mama Kathy Hilton.

Bloopers

De reeks is volledig unscripted en zit volgens Netflix vol met bloopers. Iedereen die de originele video van Cooking With Paris op YouTube heeft gezien, weet waarschijnlijk al waar het over gaat. Zo kieperde Paris daar veel te veel zout in haar lasagne en had ze een heel bijzondere manier om ervoor te zorgen dat haar ogen niet tranen tijdens het snijden van uien.

In de trailer voor Cooking With Paris krijgen we meer van die blunders te zien. Zo zien we hoe Paris de meest bombastische outfits draagt in de keuken, hoe ze op een heel gevaarlijke manier aardappelen schilt en hoe alles wordt afgewerkt met een gigantische hoeveelheid glitter. Netflix laat zo ook al weten dat Paris in de show 12 verschillende designer outfits draagt, twee blenders stukmaakt, zo’n halve kilo eetbare glitter gebruikt en 10 dozen cornflakes naar binnen werkt.

Cooking With Paris verschijnt op woensdag 4 augustus op Netflix.

Bekijk hier de trailer voor Cooking With Paris:

Bekijk hier ook nog eens de video waarin Paris lasagne maakt:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…