Left Right
scrollTop top

Cristiano Ronaldo zorgt voor schattig moment nadat jonge fan na interland veld oploopt


Cristiano Ronaldo Portugal jonge fan
© AP Photo/Peter Morrison/Isopix

Een jonge fan van Cristiano Ronaldo beleefde donderdagavond een van de mooiste dagen van haar leven. Na de interland van Portugal in en tegen Ierland liep het meisje het veld op langs de security naar de 36-jarige wereldster. Die nam de tijd om haar een knuffel en zijn truitje te geven.

Niet alleen de Rode Duivels, maar ook andere landen spelen tijdens deze interlandbreak kwalificatiewedstrijden voor het wereldkampioenschap voetbal in Qatar in 2022. In het kader daarvan nam Portugal het donderdagavond op tegen Ierland. De wedstrijd draaide voor de bezoekers uit op een ontgoocheling, want ze kwamen niet verder dan 0-0.

Knuffel en wedstrijdtruitje

Ook sterspeler Cristiano Ronaldo kende in Dublin in een moeilijke avond. De aanvaller had de voorbije zes kwalificatiewedstrijd al zes keer kunnen scoren, maar kende deze keer veel moeite met de Ierse verdediging.

Toch had Ronaldo duidelijk indruk gemaakt op zijn fans. Na de wedstrijd liep een jong meisje met een truitje van Ierland aan naar de wereldster. Die besloot – ondanks de ontgoocheling – tijd te maken voor de fan en stopte de security. Ronaldo gaf de jonge fan een knuffel en zijn wedstrijdtruitje waarop het meisje in tranen uitbarstte.

Genoeg aan gelijkspel tegen Servië

Ondanks het puntenverlies blijft Portugal overigens op kop staan in groep A van de kwalificaties in Europa. Het land heeft evenveel punten, maar een beter doelsaldo, dan Servië. Portugal ontvangt komende zondag in Servië en heeft daarbij genoeg aan een gelijkspel om zich te plaatsen voor het WK. Bij een nederlaag zijn Ronaldo en co veroordeeld tot barragematchen.

Bekijk hier het emotionele moment van Ronaldo met een jonge fan:


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…