‘Cruella’ vanaf deze datum gratis te bekijken op Disney+

Vanaf vrijdag 28 mei 2021 kan je op Disney+ kijken naar de nieuwe film Cruella. Voorlopig moet je wel nog een extra bijdrage betalen om de film te kunnen bekijken. Wie geen zin heeft om dit bedrag te betalen, kan ook wachten tot wanneer de film gratis te vinden is op de streamingdienst. Al zal je daar nog enkele maanden geduld voor moeten hebben.

De nieuwe film over Cruella De Vil, Cruella, is vanaf 28 mei te zien in bioscopen en op Disney+. Maar wie de film wil bekijken op de streamingdienst moet daar voorlopig 21,99 euro voor betalen. Gelukkig is die meerprijs niet voor eeuwig.

27 augustus

Net zoals bij Mulan het geval was, zal de film uiteindelijk wel deel gaan uitmaken van de vaste catalogus van Disney+. Vanaf die datum zal je dus geen meerprijs meer moeten betalen bovenop de prijs van je abonnement op de streamingdienst.

Vanaf vrijdag 27 augustus zal de film te vinden zijn tussen de andere films in de uitgebreide catalogus van Disney+. Wie de film dus zonder extra prijs wil zien, zal daar nog drie maanden geduld voor moeten oefenen.

Cruella

Cruella speelt zich af in het Londen van de jaren 1970. Cruella heet dan nog gewoon Estella en probeert het te maken als modeontwerpster. De film is een soort origin story, een verhaal dat uitlegt waarom Cruella de Cruella is geworden die de hele wereld leerde kennen in 101 Dalmatiërs.

Emma Stone kruipt in de huid van de slechterik Cruella De Vil. Daarnaast zullen ook Paul Walter Hauser en Joel Fry in de film te zien zijn. Zij spelen de trouwe handlangers van Cruella Jasper en Horace. Emma Thompson zal te zien zijn als de barones.

Bekijk hier de officiële trailer voor Cruella:

Cruella is nu al te bekijken op Disney+ voor een extra bijdrage van 21,99 euro.

Meer
Lees meer...