‘Cruella’ met Emma Stone staat nu op Disney+

We hebben er jaren op moeten wachten, maar Cruella, de film over de Disney-slechterik Cruella De Vil met Emma Stone in de hoofdrol staat nu op Disney+. Voorlopig moet je wel nog een extra bijdrage betalen om de film te kunnen bekijken, maar in de toekomst zal deze opgenomen worden in het standaardpakket.

Vanaf vandaag kan je – mits een extra bijdrage – kijken naar de nieuwe film Cruella op Disney+. De opnames van de film vonden al plaats in 2019, maar door de uitbraak van het coronavirus liep de release van de film heel wat vertraging op.

Cruella

Cruella speelt zich af in het Londen van de jaren 1970. Cruella heet dan nog gewoon Estella en probeert het te maken als modeontwerpster. De film is een soort origin story, een verhaal dat uitlegt waarom Cruella de Cruella is geworden die de hele wereld leerde kennen in 101 Dalmatiërs.

Emma Stone kruipt dus in de huid van de slechterik Cruella De Vil. Daarnaast zullen ook Paul Walter Hauser en Joel Fry in de film te zien zijn. Zij spelen de trouwe handlangers van Cruella Jasper en Horace. Emma Thompson zal te zien zijn als de barones.

Bekijk hier de officiële trailer voor Cruella:

Wie een abonnement heeft op Disney+ zal 21,99 euro moeten betalen om de film te kunnen zien.

Meer
Lees meer...